здравей те колеги от 3 седмици карам вече на гас и ми гори много 13-100 в града преди това е слган тоя инжекцион на бмв то ми и ми гореше 10 и го сложихме на доблото и с нови диузи по малки и би трябвало да гори по-малко 1.6 е 103 коня помогнете или дайте съвет за по малък разход
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Добло гори много гас
Collapse
X
-
Настройка?Ама ми се струва, че нааай-много с литър да го свалите.Засичай разхода на извъградски разстояния. В града всичко е относително."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
valko19 написа:уж е настроена перфектно малко да гориКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Пак не каза този разход какъв е - градско или извънградско?Ако е градско - разхода е мааалко завишен, но е около нормата.Извън градско трябва да е в порядъка 9.5-10-10.5 при празна кола.Все пак 15 лв. за 100 км градско си е добър разход, недей много да се вглеждаш"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар