Здр колеги .Искам да питам някой ползвал ли е услугите на сервиз Powergas за монтаж на газови уредби на ул. антим 1 над софииско градско ,и по точно плюсове и минуси ,дали изпипват нещата ,как стоят нещата с гаранционното обслужване а и след това.благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
впечатления от сервиз Powergas
Collapse
X
-
Здравей колега, аз при тях си монтирах уредбата, та после тръгнах по-мъките. Над 10 пъти ходя при тях за настройка и не става и не става. Накрая реших че не става да ме разхождат като мокро куче и отидох тук http://forum.fiat-bg.org и за 2 часа колата стана както исках.Преди 2 седмици си купих стило и на мига му монтирах ги, и за сега оплакване нямам.МОДЕРИРАНО
Коментар
-
Понеже офиса ми е на стотина метра от тях и съм минавал да си говоря с тях. Та от приказките не ми вдъхнаха доверие. И постоянно имаше коли с рекламации. Не бих се доверил. Това е мое мнение!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
pvardaliev написа:Не ходи там колега... Имам стара кола и отидох за изпарител да ми слага и като видя колата и каза че на такива коли неможело да работи на газ... да ама друг път.И освен това взимат скъпо както каза колегата.Това е от менне подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
kalin555 написа:Цитирам колегата защото два пъти идва при мен докато му оправя колата след газовата намеса на този сервиз.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар