След монтаж на АГУ на брава 1.4 очаквах да има нивомер на ключа в купето .Попитах майсторите и те миказаха це това струвало 40 лева допълнително.Правилно ли е това .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нивомер в купето
Collapse
X
-
Кола
Аз имам нов ако ти трябва може да ти го дам изгодно то е ключ със светодиоди Стига да има от сондата кабел слага се много лесно има 2 винта и букса http://img17.prodavalnik.com/images_...03.jpgнещо такова
Коментар
-
Колега valeri.conchev, аз съм практичен човек, и като такъв ще ти дам и практичен съвет: Абсолютно излишни са тези лампички върху ключа. Крайно неточни са и неизползваеми.Реално, след първите няколко зареждания на газ ще знаеш какъв горе долу ти е разхода и просто нулираш брояча на километража при всяко зареждане на газ. Така във всеки един момент знаеш колко си минал, изхарчил и колко ти остава.А пък имаш и бонус - като свърши газта, минаваш на бензин до първата газ станция.Така че, не се занимавай. Щракай на газ и ГАЗ.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Колега valeri.conchev, аз съм практичен човек, и като такъв ще ти дам и практичен съвет: Абсолютно излишни са тези лампички върху ключа. Крайно неточни са и неизползваеми.Реално, след първите няколко зареждания на газ ще знаеш какъв горе долу ти е разхода и просто нулираш брояча на километража при всяко зареждане на газ. Така във всеки един момент знаеш колко си минал, изхарчил и колко ти остава.А пък имаш и бонус - като свърши газта, минаваш на бензин до първата газ станция.Така че, не се занимавай. Щракай на газ и ГАЗ.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар