Когато колата все още не е загряла работи на бензин, но чувам , че цъка някой от газовите инжектори през равни интервали от време. Забележки по начина на вървене нямам. Кажете какво да правя?Колата е с фобос ГИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цъкане на газови инжектори на бензин. Въпрос?
Collapse
X
-
Alex_RT написа:ГИ ми е от 2007 януари. Искрено ме съмнява да има подгряване.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Danchojn написа:Няма да е проблем ако не е пусната газта. Но въпреки това ми се вижда доста глупаво. За мен е нередно. Това подгряване на инжекторите какво представлява, не ми се вижда реално? Бензиновите например кой да ги подгрява предварително. Защо е необходимо на газовите?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ами не съм на 100% сигурен, цъкането се чува като стартирам и като мине на газ изчезва. След като е загряла колата не го чувам. Не изключвам варианта и да е нещо по ремъци и ролки (понеже са за смяна вече). Ако откача куплунзите на инжекторите на газта с цел да се уверя , че е от тях ще има ли някакви последствия?Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Кабела съм го поръчал и го чакам. Причината да пусна темата е да не оттърве клапана и да смеси двете горива и да изпатка едно хубаво пластмасовия ми колектор да цъфне като харманлийска диня... Явно няма такава опасност Софта го имам свален ще го разгледамPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Имаш си кабел за бенз еку,ако смеси ще разбереш веднага. Ще се омаже веднага и няма да върви, няма вариант да изпатка колектора, пък ако се случи слагаш метален без проблем. Скоро на един колега сложиха а при мен я ресетнахме и си работи чудно(колата).На софтуера на Фобос менюто разширени иска парола.Паролата мисля че е vega.
Коментар
-
kiriluz1 написа:Като махне предпазителя на ГИ колата ще угасне. Познайте защо?Alex_rt Софтуера на Фобос го има в сайта им, има вариант за тестов режим, можеш да го разгледаш. Някъде там гледах че има подготвителна фаза. П.П Защо не си вземеш един кабел и не го сбориш сам, не е толкова сложно?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар