Тука от 2-3 седмици, през 2-3 дни при палене след като е загряла колата се случва да кихне/гръмне, кабели и свещи са ОК, не вярвам да е бобината, щото после паля и няма никакъв проблем, нито ми прекъсва, нито нищо, дали може от време на време да изпуска газ в колектора и като врътна да кихва ? прави го на 2-3 дни по веднъж въздушен филтър е ОК
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Киха при палене на газ
Collapse
X
-
преди време имах такъв проблем на една служебна кола . даже и на ход гърмеше. абе вадя свещи идеални. кабели здрави и т.н . Оказа се че като съм гледал свещите не съм забелязал че едната е с пукнат електрод. Ако не си 100% сигурен в кабелите. Ако можеш пробвай с други примерно ако някой познат има такава кола . Но много щателен преглед на свещите дет се вика под лупа. Може и да не е това ама.... те тия коли най гърмят от запалителна система.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
Ако ти е наред системата, пали на бензин и после прехвърляй на газ.И моята се опитваше да пука като я пробвах да пали на газ, въпреки че си работеше повече от добре."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар