Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за монтаж на АГУ Браво1.4 12в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за монтаж на АГУ Браво1.4 12в

Ако някой може да ми обясни, как да си изхвърля гнусната плочка на газта и да сложа маркуча директно в въздухоотвода , ще съм му много благодарен. Защото тази кола като е решила ,че ще гори 14/100 газ и вече направо съм .Интересува ме точното място за монтаж и начин.
    Fiat Bravo 1.4 12v '95

Що реши че насочения маркуч е по добра идея? после ще питаш как да монтираш бутилка от кола във въздуховода и ли къде да натикам гъбичката за чинии. Твоята плочка с правилен дебит ли е подбрана ? и къде точно е монтирана?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Що реши че насочения маркуч е по добра идея? после ще питаш как да монтираш бутилка от кола във въздуховода и ли къде да натикам гъбичката за чинии. Твоята плочка с правилен дебит ли е подбрана ? и къде точно е монтирана?
      Да. С правилен дебит е. 38мм отвор. А проблема с гъбичката за чинии или бутилката няма да го има. Просто искам да пробвам и така защото вече почти всичко съм пробвал.
      Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Разхода изванградско ли е.
        "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

ilian4o88 написа:
          Разхода изванградско ли е.
          това ми е последното засичане 50км от тях 25км градско и 25 извънградско
          Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

д

колеги да използвам темата, погледнете снимките който ще кача и дайте по едно мнение дали добре е монтирано всичко ! блг. предварително
            Прикачени файлове
            fiat bravo 1.4

Коментар

Re: д

DIDKYmanqk написа:
              колеги да използвам темата, погледнете снимките който ще кача и дайте по едно мнение дали добре е монтирано всичко ! блг. предварително
              Според мен. ДА. Имаш гарнитурата м/у плочката и бенз. инж. . Изпарителя е правилно монтиран (посоката). Остава да кажеш и какъв разход ти дава като е така.
              Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Много си изпънал маркуча за газта, който излиза от изпарителя.Пусни му + ~5 см дължина да може да обира вибрациите от двигателя.Също така смени двата маркуча на тройника, защото са напукани и хвани новите със скоби.Предполагам, че можеш да си представиш какво става, ако се извади някой от маркучите в движение
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Никой ли не може да ми каже как да си го направя с маркуч ? Вместо плочка.
                  Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Еми дупчиш пластмасовия капак отстрани и намушваш маркуча до над дюзата.Друг начин няма.Иначе моето мнение е,че никога не бих го направил това.И надали тоя разход е от плочката.
                    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Ако решиш да го правиш така както си решил го направи поне интелигентно.Залепи щуцер с диаметъра на маркучите и си го монтирай като хората.Предполагам,че по този начин ще има замисляне на мотора при подаване на газ и след това ще ускорява.Ама пробвай щом си решил.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                      X