И къде са го вързали на К линията ли (7ми пин) ?Щото все си мисля, че може по КАН.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.6 - проблем с нов ГИ - Bardolini MAX OBD 4
Collapse
X
-
:D Най накрая колата се оправи, смениха рейката с друга, пак Rail но с червени инжектори. Явно старата е била от дефектните, въпреки че момчето каза, че не вярва да е от същата, дефектна партида от миналото лято. Както и да е, сега колата потегля добре, не придърпва и гасне и засега почти не намирам разлика с бензин. Нова настройка не правиха понеже двигателя работи добре, така че засега остава да следя как ще е разхода. Благодаря на всички които се отзоваха
Коментар
-
andrei_k написа::D Най накрая колата се оправи, смениха рейката с друга, пак Rail но с червени инжектори. Явно старата е била от дефектните, въпреки че момчето каза, че не вярва да е от същата, дефектна партида от миналото лято. Както и да е, сега колата потегля добре, не придърпва и гасне и засега почти не намирам разлика с бензин. Нова настройка не правиха понеже двигателя работи добре, така че засега остава да следя как ще е разхода. Благодаря на всички които се отзоваха
Коментар
-
Значи ще следя, между другото може и да издърпах дявола за опашката и се похвалих напразно. Сега вечерта слязох да обиколя едно кръгче в квартала и веднага след първото прехвърляне на газ, оборотите паднаха и колата угасна. След това покарах малко на бензин, върнах на газ и колата си работеше нормално все едно на бензин. Ще вида утре как ще се държи но все още се съмнявам че ламбдата си е за смяна.
Коментар
-
Не бързай да сменяш. Нормално е в началото да прави номера. При мен налягането на редуктора играеше докато беше нова газовата известно време ,и след това заспа. Не е лошо да я погледнеш с ФЕС. И другото дето си го мисля е че с нова рейка не е лошо да си мине настройки пак,поне така пише в страницата на БСМ , че въпреки че е самоадаптивен пак си минаваш настройки. Също така е хубаво преди да и правят настройки да се ресетне бензиновото еку.Общо взето при мен нещата станаха малко по добре откакто си взех кабели за бензиновото и газово еку Не че не излизат други глупости о време на време. Например нов дросел от миналата седмица , ама нали са чисто нов внос всичките(коли) и някой ги е изхвърлил вече. Ако започне да ти прави номера ресетни бенз. еку и виж тогава на бензин какво се случва с ламбда сондите , ако пак ти показват същите глупости е за смяна ,ако не - насройка на ги.
Коментар
-
Колега обади се в офиса на БСМ и сподели своят проблем. Те са отзивчиви и ще ти кажат какво да направиш, дали ще дадат инструкции на монтажниците или ще отидеш в офиса им, за да я настроят там. Управителя се казва Христо Василев - 0888 801 634 - човек които разбира от нещата и има опит с различните двигатели.
Коментар
-
Това намери сайта http://bgwhois.com/ за сайта на Италианските газови NIGS.Прикачени файловеOVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Извинявай за глупавия въпрос, но сигурен ли си на 100%, че колата е изправна при работата си на бензин. Адаптацията нали е направена само на бензин? Сега като пише това съобщение закачахте ли я да видите какво дава ФЕС/МЕС?Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар