Колеги фиатката полудя (браво 1.8 16в). Преди месец колата гръмна на газ от тогава разхода се движи около 18/100 в София. Смених изпарителя и една седмица се нормализираха нещата разход около 13 . Но от няколко дни колата под 17 не пада , вървенето на колата не мога да го усетя точно, но не е както трябва , в ниски обороти има моментно замисляне и като цяло ми се струва тромава . Колата не мени обороти , освен като се пусне климатика тогава падат , но за 2 секунди се оправя . Нямам детонации нито странни шумове , свещите са сменявани октомври месец , колата не прекъсва. Ако някой е имал такъв проблем нека да сподели как го е разрешил или поне да ме насочите към кого да се обърна за отстраняването му .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход след смяна на изпарител.
Collapse
X
-
cs_aleksandar написа:Аз моя проблем с детонацийте го отстраних след смяна на кабелите на свещите. Обаче може да гърми от бедна смес. Сам ли си сменява изпарителя и дали си го настроил правилно ?
Коментар
-
hunter1989 написа:Нямам никакви детонации , двигателя работи равномерно , но при тръгване имам едно замисляне , загуба на мощностКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
При теб от детонация в колекторите могат да заминат , въздуховоди, дебитомер, детонационен датчик, дросела и датчика му, по това което описваш е възможно да е думнал дебитомера и да е сцепила някъде въздуховодите. Предполагам говориш за АГУ а не за ГИКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар