Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уред за измерване на времената на дюзите ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уред за измерване на времената на дюзите ???

Имам Мултипла със заводска метанова , дюзите са на 4,6 ома , работят на 6,5 до 10 бара налягане , с времена около 3,3 -3,6 милисекунди. FES не мога да го вържа към метановия комп за да гледам времената на дюзите.Интересува ме има ли устройство което да вържа към кабела влизащ в една от дюзите което да ми измерва времето и ?Ако няма заводско евентуално може ли да се изработи от някой от електрончиците във форума?Осцилоскоп не става , искам да стои постоянно закачено и да мога да му следя показанията.
    FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Re: Уред за измерване на времената на дюзите ???

Nikolow написа:
    Имам Мултипла със заводска метанова , дюзите са на 4,6 ома , работят на 6,5 до 10 бара налягане , с времена около 3,3 -3,6 милисекунди. FES не мога да го вържа към метановия комп за да гледам времената на дюзите.Интересува ме има ли устройство което да вържа към кабела влизащ в една от дюзите което да ми измерва времето и ?Ако няма заводско евентуално може ли да се изработи от някой от електрончиците във форума?Осцилоскоп не става , искам да стои постоянно закачено и да мога да му следя показанията.
    На скоро четох такава със "мултидиага"! Имаше проблем със работата на празен ход когато е на метан и то само тогава когато бутилките са заредени на 100%. Иначе на бензин е като еталон за работа на мотор.Успех!п.с. имам чувството че фес би трябвало да може да чете метана,но сигурно трябва да друг кабел или превключвател за друг пин.

Коментар

С какъв кабел ?И ако може дай някакъв линк за мултидиага и дефинициите за мултипла !Видях какво представлява Мултидиага , много ми идват хиляда и няколко лева за уредчето.
      FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Working...
      X