Имам Мултипла със заводска метанова , дюзите са на 4,6 ома , работят на 6,5 до 10 бара налягане , с времена около 3,3 -3,6 милисекунди. FES не мога да го вържа към метановия комп за да гледам времената на дюзите.Интересува ме има ли устройство което да вържа към кабела влизащ в една от дюзите което да ми измерва времето и ?Ако няма заводско евентуално може ли да се изработи от някой от електрончиците във форума?Осцилоскоп не става , искам да стои постоянно закачено и да мога да му следя показанията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уред за измерване на времената на дюзите ???
Collapse
X
-
Re: Уред за измерване на времената на дюзите ???
Nikolow написа:Имам Мултипла със заводска метанова , дюзите са на 4,6 ома , работят на 6,5 до 10 бара налягане , с времена около 3,3 -3,6 милисекунди. FES не мога да го вържа към метановия комп за да гледам времената на дюзите.Интересува ме има ли устройство което да вържа към кабела влизащ в една от дюзите което да ми измерва времето и ?Ако няма заводско евентуално може ли да се изработи от някой от електрончиците във форума?Осцилоскоп не става , искам да стои постоянно закачено и да мога да му следя показанията.
Реклама
Collapse
Коментар