Колеги, както вече знаете имам вече газ на Темата.От начало разхода си и беше нормален - около 16л/100км.Отидох (да се е.а в главата защо) да ми направят уж реглаж на газта (нали трябвало след 500 км).Е онези като я "регулираха" и разхода се качи на 18.5/100Казаха, че сместта била много бедна по време на реглажа и казаха - айде сега бегай всичко е наред!.Е да ама 2-3л. са си пари.С вървенето на колата няма никаква разлика.Дали да ходя пак при тях или... (съветче)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецакаха разхода.
Collapse
X
-
На бензин си харчи 15. (спор няма да правиме дали е нормално или не)Някой знае ли какви трябва да са стойностите на ГАЗ на газанализатора?На бензин след 20 проби ги наглсих ама на газ идея си нямам на бензин са СО2=1% +-0.5% НС=300 РРМА на газ?Кое е най-важното при настройка на газ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
sasco
off...не се учудвам,че харчи 16газ-вижте,че е 150кончета тая лоша ТЕМА.Разхода е перфектен(бил).Колкото до темата,колега БО,не се пипа нещо щом е ОК.Аз не смея да ходя на газаджия откакто сложиха мойта уредба.Вече имам 8х.км и още не съм ходил,защото си ми е перфектна на газ.разхода ми в София е между 10 и 11.Ако мога да ти помогна-отиди в БРЦ,жк Дружба да погледнат!
Коментар
-
dan4o написа:може да са ти развили винтовете на тройника,пробвай да си го завиваш по 1/4 докато не се спъне и после развий малко обратно докато се оправи,а изпарителя пипаха ли ти го?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
The_Machine написа:CO:празен ход - 1,5%на около 3000 оборота - 0,3-0,35%A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Колега,не ходи в дружба!Те са представители на БРЦ.Ако уредбата ти е друга,няма да ти помогнат.Освен това ще ти вземат 15 лева и няма да я свършат никаква.Аз монтирах там моята уредба.Относно монтажа се наложи да я премонитрам според предписанията на производителя.Добре,че се добрах до тях....Относно настройката,след монтажа ходих веднъж и разбутаха нещата към по-лошо - колата върви добре,но харчи по същият начин,а преди беше изтребител.....Сега пак ще трябва да се ходи за пренастройване и мъките ми ще свършат,като си купя кабел и си я настроя сам.След направеният от мен премонтаж разхода ми падна на първо засичане с 1,5 литра!!!Да доуточня,че съм с газов инжекцион.Изборът е твой!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:...Относно монтажа се наложи да я премонитрам според предписанията на производителя.Добре,че се добрах до тях...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Няма проблеми.Ще го направя след няколко дни,като се прибера вкъщи,но става въпрос за монтаж на газов инжекцион БРЦ секуент 24,фастнесс и секуент 56.На английски са,но се надявам все пак да са от полза.Всъщност файловете ги имам и при мен,но са големи 5 и 9 МБ.Къде да ги кача и как?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар