Здравейте колеги!Имам следният проблем с автоматичният превключвач на газовата "BRC"!Четох, че има копче зад самият превключач което прехвърляло на газ директно да пали и т.н. ...... и така оня ден пусто любопитство почнах да си ровичкам за да видя кое е това копче за да го знам при случай на нужда, че последният път като ми свърши бензина откачах букси давах на късо..... дъра - бъра глупости!Добре ама като натиснах копчето то изцъка и колата загасна и сега като паля как запаля и веднага прехвърля на газ!как да регулирам отново на по високи обороти да ми прехвърля на газ?Благодаря предварително на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
автоматичен превключвач...... помощ!
Collapse
X
-
Защо не отидеш на газаджия да ти сложи нормален прекъсвач? Сигурен съм че ще останеш доволен.Сега трабва да отидиш там където ти е слагана газовата, едва ли ще се намери схема на окабеляване за точно твоя автоматичен прекъксвач.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Даваш в положение само на бензин , палиш колата и държиш да речем 2200 оборота и държиш копчето в продължение поне на 10 секунди , след това виж дали е станало - на някои ключове това копченце отзад е за запаметяване на оборотите , на които да превключва ключа.Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
sasco
-
Не това че не е при тях не е проблем... и те си имат бая дилъри. Проблема при тях е че трябва да се запишеш обикновено за около след 2 седмици...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
sasco
Не е задължително 2 седмици.Аз си записах за след 2 дни да монтират моята уредба.Не е чак толкова натоварено в момента.При това той е само за превключвател...има и тел....обади се и питай,Румене.
Коментар
-
ГАЗ
Тука някъде бях писал /НЕ ПИПАЙТЕ НИЩО ПО ГАЗОВАТА АКО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ/ нали тук бяха писали за това Бутонче и аз взех че го натиснах и всичко се скапа /палеше на бензин и веднага превключваше на газ но като е студена гаснеше понякога / смених го с нов ключ и сега е добре но се появи проблем че понякога като превключва на газ релето не включва веднага а се мъчи много пъти Било нещо от програмата на ключа има вътре една интеграла .сега съм си поръчал от друг модел ключ по добър Не ми се слага обикновен щото забравам да превключа на газ и се обезмисля газовата .
Коментар
-
Re: каде е слага газовата
kluchar написа:каде ти е слагаха газовата в Младост3 ли в гараж на СБА
Коментар
-
Е на 3000 ще му е малко множко... обикновено се прави на 2-2200.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Е на 3000 ще му е малко множко... обикновено се прави на 2-2200.
Коментар
-
sasco
Моята е настроена на 3-3200 ,тогава превключва на газ.Ама така ми се струва по-добре мисля,отколкото на 2000,защото както казва Румен,на 2000 оборота едва ли не удря муцуната.Т.е. едва ли има чак толкова голямо значение,на 2 или на 3х.оборота....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар