Чудя се скоро време да сложа газ на моето фиатче браво 1.8 16в, но искам да сложа някаква малка бутилка, колктоо градско да карам с нея и на дълго бензин, та да не ми взима място от багажник. Той и така не ми стига, камо ли ако сложа някоя 40 литра бутилка? Има ли такива газови бутилки от сорта 10-15 литра? Ако може да ми покажете и сайт, от където да ги закупя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е най-малката газова бутилка?
Collapse
X
-
Re: Колко е най-малката газова бутилка?
qnkov написа:Чудя се скоро време да сложа газ на моето фиатче браво 1.8 16в, но искам да сложа някаква малка бутилка, колктоо градско да карам с нея и на дълго бензин, та да не ми взима място от багажник. Той и така не ми стига, камо ли ако сложа някоя 40 литра бутилка? Има ли такива газови бутилки от сорта 10-15 литра? Ако може да ми покажете и сайт, от където да ги закупя?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Цилиндрична бутилка за автомобил на пропан бутан пурета 22литра ф200mm относителен полезен обем 16литра ф200мм дължина-795мм обем-22литра чиста относителна вместимост-16литраТова го монтираш в дъното до облегалката и имаш цял багажник на разположение.Има и 15 литра която е по къса ,но няма смисъл според мен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Съгласен съм с колегите - или тороидална бутилка на мястото на резервната гума ( според мен специално за Браво е по- лошия вариант), или цилиндрична около 30л , вдъното на багажника между бомбетата също няма да ти заеме кой знае колко място и няма да ти се разкарват резервната гума и крика и ключовете из багажника.А според мен по-голямата икономия от газта е на дълъг път, в града на къси разстояния няма голям кяр от газта.
Коментар
-
shtilio написа:.А според мен по-голямата икономия от газта е на дълъг път, в града на къси разстояния няма голям кяр от газта.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
50-тина лева е монтажа на цялата уредба в зависимост от сервиза.Слагай тороидална бутилка. Резервната гума в багажника можеш да я преместиш/изправиш/наклониш, ама бутилката ти е фиксирана и при по-обемист багаж много пречи"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Tempras написа:shtilio написа:.А според мен по-голямата икономия от газта е на дълъг път, в града на къси разстояния няма голям кяр от газта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар