Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде в Бургас да сложа ГИ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в Бургас да сложа ГИ.

Колеги къде в Бургас да сложа ГИ при добри майстори? Ако някой си е слагал каква марка е избрал и колко му е излязло? Повече ме интересува цената . Предлагайте актуални цени ,а не преди 1-2 години .Може и на личен за ценитеКолата е FIAT PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
    Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
    Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Търсиш ниска цена или нещо средно цена /качество?Препоръчвам Петьо и Илия в комлука.ГИ АГ Зенит. Актуална цена от преди 2 месеца 1170 лв със стандартна бутилка +80 лв за бутилка на място на резервната гума.По евтините уредби които слагат са Тамона про газ,но колегата Дянко(ретер) имаше ядове с настройките на браво 1.6. Доколкото съм чувал няма доволни от Тамоната или са рядкост.Другото което монтират е някакъв италиански(забравих му марката) ГИ на цена 1 300лв.Пратил съм няколко приятели за монтаж и са доволни от към качество на монтажа,последващи настройки и обслужване на уредбите.Ако решиш нещо се обади да ти обясня къде са точно и евентуално да ги посетиш за консултация на място.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тамоната е идеална за въпросната кола.За Дянко, к’вото и да сложи на това iaw49, все ще бере ядове
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Краси и моята немогат да я настроят тея пичове. Вдигнаха ръце от нея. Другото място което мога да препоръчам е на изхода на Б-с от към Метро, на самата бензиностанция Лукойл. Ама като ходих там началото на октомври пича каза, че клетките му за монтаж(3 броя ) са заети 3 месеца напред. Там работят с почти всички марки. Казваш си бюджета и те ти предлагат да си избираш.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

krasio_79bs написа:
          Търсиш ниска цена или нещо средно цена /качество?Препоръчвам Петьо и Илия в комлука.ГИ АГ Зенит. Актуална цена от преди 2 месеца 1170 лв със стандартна бутилка +80 лв за бутилка на място на резервната гума.По евтините уредби които слагат са Тамона про газ,но колегата Дянко(ретер) имаше ядове с настройките на браво 1.6. Доколкото съм чувал няма доволни от Тамоната или са рядкост.Другото което монтират е някакъв италиански(забравих му марката) ГИ на цена 1 300лв.Пратил съм няколко приятели за монтаж и са доволни от към качество на монтажа,последващи настройки и обслужване на уредбите.Ако решиш нещо се обади да ти обясня къде са точно и евентуално да ги посетиш за консултация на място.
          Мерси Краси. Аз теб те имам в предвид за консултация .Даже днес мислех да мина да се видим, но ми изскочи една задачка .Мисля нещо по евтино да е, но ще видим на какво ще се спра. Не мога да обикалям много с това работно време дето съм сега .Говорим за FIAT PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г . До колкото знам не са толкова капризни.Иначе на бравото метановото ми го слага Станимир от Лазур , много съм доволен .Трябва да мина да видя как са цените при него. Но знам че при него е по скъпо .Затова проучвам първо тук да видим колегите какво ще кажат.
          Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
          Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

z_sutrov написа:
            Краси и моята немогат да я настроят тея пичове. Вдигнаха ръце от нея. Другото място което мога да препоръчам е на изхода на Б-с от към Метро, на самата бензиностанция Лукойл. Ама като ходих там началото на октомври пича каза, че клетките му за монтаж(3 броя ) са заети 3 месеца напред. Там работят с почти всички марки. Казваш си бюджета и те ти предлагат да си избираш.
            Живко,както каза и Емо проблемите при 1.6 са с прочутото ЕКУ. Явно си е капризно към газ.Кажи имало ли е случай с тия момчета да отидеш и да не ти обърнат подобаващо внимание?Аз ходиш веднаж когато имах проблем с адаптация след смяна на акумулатор.Разглобиха всичко от до.Стигнаха и до там да сменят компютъра на ГИ с чисто нов.Играха си повече от час да търсят проблема и въпреки ,че гаранцията отдавна ми беше изтекла,не ми поискаха нито лев.На Дянко въпреки ,че също му беше изтекла гаранцията му смениха рейката с нова също без да му вземат пари.Винаги при смяна на филтри при тях ми обновяват и софта ,ако е излязъл по нов,при ходене за настройки по мое желание винаги съм ги получавал безплатно.За мен отношението към клиента и видимото желание да помогнат при проблем е много по важно от няколкото спестени лева,па било те и 100.Искрено се надявам отношението им и към другите клиенти да е такова каквото е към мен.Относно Станимир ,не искам да го чуя.Знам ,че го хвалят за монтажите,ама отношението му към клиентите е под всякаква критика.Личен опит.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Живко и за тебе няма спасение, освен периодично да си го пренастройваш.Или .... да смениш колата
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Заложи на изпитаното!След като си доволен от Станимир защо трябва да сменяш майстора?Сина му е до стадиона а той е в Меден рудник.

Коментар

Аз не разбирам защо пренебрегвате АГУ-то?Особено за коли с метален всмукателен колектор.Работят си системите без никакъв проблем и всичко им е по-просто и евтино и лесно за обслужване.Просто трябва да си сменяте навреме консумативите като филтри и свещи,което така или иначе си трябва.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

landi написа:
                    Заложи на изпитаното!След като си доволен от Станимир защо трябва да сменяш майстора?Сина му е до стадиона а той е в Меден рудник.
                    Чий син е до стадиона???Явно въобще не си на ясно за кой Станимир става въпрос.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

По спокойно!Станимир Георгиев работи в момента новия си сервиз в Меден рудник а сина му е до входа на стадион Нефтохимик.Колко Станимировци има в Бургас в момента които се занимават с газови системи?Говоря за най стария газов майстор в Бургас предаден по наследство занаят ама младежта от къде да знае?

Коментар

landi написа:
                        По спокойно!Станимир Георгиев работи в момента новия си сервиз в Меден рудник а сина му е до входа на стадион Нефтохимик.Колко Станимировци има в Бургас в момента които се занимават с газови системи?Говоря за най стария газов майстор в Бургас предаден по наследство занаят ама младежта от къде да знае?
                        Ти сега на остроумен ли реши да се правиш? Колегата и аз обсъждаме един Станимир чийто сервиз се намира в кс. Лазур ,на гърба на стадиона.Та този Станимир работи повече от 5 години в този си сервиз и продължава да си работи там.Не ни интересуват разни други Станимировци,сервизи в Меден рудник,баща му и останалата му рода.Прекрасно съм запознат ,че предлага вашите уредби.Може и да е добър майстор,но отношението му към клиентите куца от всякъде.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Какви са тези цени на ГИ в Бургас, направо трепят. В Пловдив вървят до 900 лева. На моето пунто мк2 1.2 16в. Фобос със турска бутилка излезна 800лв. със зареждане от капачката. Ядове никакви вече 20000км.http://www.kmark.eu/images/fiat_punt...%20%288%29.JPG

Коментар

Овладей си нервите и си вземай редовно хапчетата.Колега избери познатото и сигурното не се връзвай на разни псевдо разбирачи.След това ще се измъкнат и ти ще береш ядовете.Добре познавам повечето майстори на ГИ и знам кой къде и как работи а чешещите клавиатурата да се съсредоточат върху това което могат и разбират.

Коментар

landi написа:
                              Овладей си нервите и си вземай редовно хапчетата.Колега избери познатото и сигурното не се връзвай на разни псевдо разбирачи.След това ще се измъкнат и ти ще береш ядовете.Добре познавам повечето майстори на ГИ и знам кой къде и как работи а чешещите клавиатурата да се съсредоточат върху това което могат и разбират.
                              Не бой се за моите нерви! Отдавна съм спрял да ги хабя за хора като теб. Толкова добре ги познаваш майсторите,че дори и вашите представители не можеш да оправиш. Влез си в сайта,направи си една справка де ви се намира сервиза,виж му телефона на Станимир,па му звънни да го питаш как се справя сина му.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X