Колеги къде в Бургас да сложа ГИ при добри майстори? Ако някой си е слагал каква марка е избрал и колко му е излязло? Повече ме интересува цената . Предлагайте актуални цени ,а не преди 1-2 години .Може и на личен за ценитеКолата е FIAT PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в Бургас да сложа ГИ.
Collapse
X
-
Търсиш ниска цена или нещо средно цена /качество?Препоръчвам Петьо и Илия в комлука.ГИ АГ Зенит. Актуална цена от преди 2 месеца 1170 лв със стандартна бутилка +80 лв за бутилка на място на резервната гума.По евтините уредби които слагат са Тамона про газ,но колегата Дянко(ретер) имаше ядове с настройките на браво 1.6. Доколкото съм чувал няма доволни от Тамоната или са рядкост.Другото което монтират е някакъв италиански(забравих му марката) ГИ на цена 1 300лв.Пратил съм няколко приятели за монтаж и са доволни от към качество на монтажа,последващи настройки и обслужване на уредбите.Ако решиш нещо се обади да ти обясня къде са точно и евентуално да ги посетиш за консултация на място.
-
Краси и моята немогат да я настроят тея пичове. Вдигнаха ръце от нея. Другото място което мога да препоръчам е на изхода на Б-с от към Метро, на самата бензиностанция Лукойл. Ама като ходих там началото на октомври пича каза, че клетките му за монтаж(3 броя ) са заети 3 месеца напред. Там работят с почти всички марки. Казваш си бюджета и те ти предлагат да си избираш.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
krasio_79bs написа:Търсиш ниска цена или нещо средно цена /качество?Препоръчвам Петьо и Илия в комлука.ГИ АГ Зенит. Актуална цена от преди 2 месеца 1170 лв със стандартна бутилка +80 лв за бутилка на място на резервната гума.По евтините уредби които слагат са Тамона про газ,но колегата Дянко(ретер) имаше ядове с настройките на браво 1.6. Доколкото съм чувал няма доволни от Тамоната или са рядкост.Другото което монтират е някакъв италиански(забравих му марката) ГИ на цена 1 300лв.Пратил съм няколко приятели за монтаж и са доволни от към качество на монтажа,последващи настройки и обслужване на уредбите.Ако решиш нещо се обади да ти обясня къде са точно и евентуално да ги посетиш за консултация на място.Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Коментар
-
z_sutrov написа:Краси и моята немогат да я настроят тея пичове. Вдигнаха ръце от нея. Другото място което мога да препоръчам е на изхода на Б-с от към Метро, на самата бензиностанция Лукойл. Ама като ходих там началото на октомври пича каза, че клетките му за монтаж(3 броя ) са заети 3 месеца напред. Там работят с почти всички марки. Казваш си бюджета и те ти предлагат да си избираш.
Коментар
-
Аз не разбирам защо пренебрегвате АГУ-то?Особено за коли с метален всмукателен колектор.Работят си системите без никакъв проблем и всичко им е по-просто и евтино и лесно за обслужване.Просто трябва да си сменяте навреме консумативите като филтри и свещи,което така или иначе си трябва.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
По спокойно!Станимир Георгиев работи в момента новия си сервиз в Меден рудник а сина му е до входа на стадион Нефтохимик.Колко Станимировци има в Бургас в момента които се занимават с газови системи?Говоря за най стария газов майстор в Бургас предаден по наследство занаят ама младежта от къде да знае?
Коментар
-
landi написа:По спокойно!Станимир Георгиев работи в момента новия си сервиз в Меден рудник а сина му е до входа на стадион Нефтохимик.Колко Станимировци има в Бургас в момента които се занимават с газови системи?Говоря за най стария газов майстор в Бургас предаден по наследство занаят ама младежта от къде да знае?
Коментар
-
Какви са тези цени на ГИ в Бургас, направо трепят. В Пловдив вървят до 900 лева. На моето пунто мк2 1.2 16в. Фобос със турска бутилка излезна 800лв. със зареждане от капачката. Ядове никакви вече 20000км.http://www.kmark.eu/images/fiat_punt...%20%288%29.JPG
Коментар
-
Овладей си нервите и си вземай редовно хапчетата.Колега избери познатото и сигурното не се връзвай на разни псевдо разбирачи.След това ще се измъкнат и ти ще береш ядовете.Добре познавам повечето майстори на ГИ и знам кой къде и как работи а чешещите клавиатурата да се съсредоточат върху това което могат и разбират.
Коментар
-
landi написа:Овладей си нервите и си вземай редовно хапчетата.Колега избери познатото и сигурното не се връзвай на разни псевдо разбирачи.След това ще се измъкнат и ти ще береш ядовете.Добре познавам повечето майстори на ГИ и знам кой къде и как работи а чешещите клавиатурата да се съсредоточат върху това което могат и разбират.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар