Здравеите нов съм във форума колата мие BRAVO 1.8 16v с газ но е Италианско испълнение и не е газов инжекцион а с ламда контрол и искам да ви попитам Проблема е следния преди два дена спрях загасих колата и след това повече не запали имах изгорял бушон и съответно беше ми изгоряла и помпата.Пуснахме и принудително газ и е прибрах.На следващея ден сменихме помпата и решихме да я запалим но уви неиска да запали и ми свети някаква лампа с ключ няма ток до помпата.Поразпитах насам натам и ми казаха ,че ламда контрола можело да прави проблемите.Ако е така някой знае ли от каде може да се намери ламда контрол на MILLENNIUM/ REG-MATIC това на снимката е цялата система.Моля помогнете ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ламда контрол MILLENNIUM/ REG-MATIC
Collapse
X
-
dudulia написа:Проблемът не е в ламбдаконтрола! Имаш записана грешка и затова ти свети чека на двигателя. Може и имобилайзера да прави номера.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kiriluz1 написа:Лампата с ключ не е ли код лампата, и да не би да имаш проблем с имобилайзера?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:kiriluz1 написа:Лампата с ключ не е ли код лампата, и да не би да имаш проблем с имобилайзера?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:S_BANKOV написа:kiriluz1 написа:Лампата с ключ не е ли код лампата, и да не би да имаш проблем с имобилайзера?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
vrednoto написа:Проблема е решен Едното реле под жабката правеше проблем и от там всички бели.Много благодаря на S_BANKOV,имаш една почерпка от мен колега))Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар