Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мултипла на газ и бензин-къде правят ремонт на газовата у-ба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мултипла на газ и бензин-къде правят ремонт на газовата у-ба

имам проблем с фабричната газова у-ба, като форсирам малко повече около 4500-5500 оборота колата минава на бензин и после си карам само на бензин докато не спра двигателя и не запаля на ново, предполагам че има някакъв филтър някаде и трябва да се смени, на двама газаджий я карах колата и нищо, във вантотрейд също не могад да помогнат. телефона ми е 0898508573 ще се радвам да направя контакт с други собственици на такъв автомобилГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Мога да ти препоръчам моя газаджия, но първо звънни по телефона за да се уговорите. Имаш ЛС.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

ремонт

вчера на 1.03 закарах колата в италсервиз, много коректно отношение, оказа се някакъв датчик който командва какво гориво да се подава в двигателя, датчика се е овлажнил и беше корозирал, почистиха го, центроваха двигателя всичко струва 50лв. сега колата е ок

Коментар

Ще разясниш ли къде се намира този датчик и какво точно са му центровали на двигателя , защото за 50лв. надали са ти презацепили валовете.
        FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

каде се намира незнам понеже имаше едно момиче което я прие колата и после ми обясни че е бил този датчик, предполагам че е отдолу някаде, но факт е че колата работи перфектно сега и си прехвърля на газ както трябва, оборотите ми бяха молко високи,малко над 1000, сега са около 900 и не придърпва,абе върви супер

Коментар

Кaто четa кaкви проблеми си имaл , нaй вероятно сa ти мaхнaли филтърa зa метaн.Скоро очaквaй проблем с метaновите дюзи.
            FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Working...
            X