Само картона поне на 2 см от радиатора ,иначе може да окотиш мотора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход на газ Фиат брава 1.4 12В
Collapse
X
-
Не знам къде ги гледаш тези цени за термостат, може да гледаш най-доброто, незнам, но ако си без климатик има термостат и за около 40лв, с климатик ако си термостата мисля е към 55-56 лева. Според мен първо си оправи колата да гори нормално на бензин и тогава човъркай газта. При сегашното ти положение , за да е наред колата трябва да смениш термостат, ако толкова нямаш възможност за нов, намери 2-а ръка от форума , а това с картона..... без да те обиждам е глупава работа. Ти си решаваш!Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Не знам къде ги гледаш тези цени за термостат, може да гледаш най-доброто, незнам, но ако си без климатик има термостат и за около 40лв, с климатик ако си термостата мисля е към 55-56 лева. Според мен първо си оправи колата да гори нормално на бензин и тогава човъркай газта. При сегашното ти положение , за да е наред колата трябва да смениш термостат, ако толкова нямаш възможност за нов, намери 2-а ръка от форума , а това с картона..... без да те обиждам е глупава работа. Ти си решаваш!Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
kleopatra0 написа:как се проверява термостата дали работи правилноFiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
Сложи си термостат от рено5 в тръбата след твоя термостат.Днес правих това ’упражнение’-не е трудно-термостата ,който взех беше за86гр. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...152950#1152950. И допълня-откакто имам колата-такова силно парно не съм имал!!!Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)
Коментар
-
kleopatra0 написа:на мен стрелката си стои по средата когато колата е загряла,на какво може да се дължи големия разход,с 10лв.бензин минавам 14км,а с 10лв.газ 18кмFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:kleopatra0 написа:на мен стрелката си стои по средата когато колата е загряла,на какво може да се дължи големия разход,с 10лв.бензин минавам 14км,а с 10лв.газ 18км
Коментар
-
Да помислим и пресметнем.14 км ще ги изминеш за около да речем 10 минути и за това време през дюзата на моното ще преминат 4 литра бензин.При това положение двигателя няма да се дави и ще има абсолютно равномерен ход.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар