Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион Фиат Мареа 1.8 16v 97г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов инжекцион Фиат Мареа 1.8 16v 97г.

Здравейте колеги от 2 години съм с въпросната кола фиат мареа weekend 1.8 16в 97г. Скоро попаднах на една подобна тема в която собственикът на същата кола се похвали доста от ФОБОС газаджиите в Плевен, та въпроса ми е дали да слагам фобоса, добри ли са тези ГИ за мареата на 35 км съм от Плевен.

Еми питай колегата на "лични".
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Инжекционите Фобос са добри, но зависи от настройката дали ще останеш доволен Защо не сложиш обикновена газова на половин цена?Ако ползваш колата за изминаване на кратки разстояния, инжекциона няма да ти е от полза, защото ще си я караш предимно на бензин.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Инжекционите Фобос са добри, но зависи от настройката дали ще останеш доволен Защо не сложиш обикновена газова на половин цена?Ако ползваш колата за изминаване на кратки разстояния, инжекциона няма да ти е от полза, защото ще си я караш предимно на бензин.
        Предпочитам да дам 500 лв повече не искам излишни нерви и ядове. ГИ с копчето когато аз си искам да превключвам газ/бензин ли е или когато дигне определени градуси?

Коментар

Зависи от настройките на софтуера на ГИ-то. Може на градуси, м оже на обороти, може и на двете, а може и на нито едното.
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
          X