Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полско или Италианско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Полско или Италианско

Здравейте,ще си слагам метанов инжекцион ... на Dacia Logan 2008год. 1.4 MPIта ходих на едно място и ми предложиха метанов инжекцион Полски, без аванс процесор, за 800лв.; аванс процесорът e отделно 150-170лв (това е без бутилката), 2 год. гаранция 40 хил. кма и на друго място ходих, което ми го препоръчаха колеги ... Италиански метанов инжекцион за 1100лв пак без аванс процесор, който е 140лв (това е без бутилката), 2 год. гаранция 100 хил кми на 2та варианта дюзите са на плочка 4те броя та вапросът ми е ...Имате ли някаква представа от тези полските?защото на фиата съм с Италиански метан инж. и съм много доволен ... 10-11лв на 100км градско (нормално каране)Защото за тия 300лв, дето е разликата, може например да си взема 1 бутилка ако някой има впечатления .. нека да сподели мерси предварително и лек ден :P
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Слагай полския, но все пак каква марка е ?Съвет, за да ти го настроят правилно, ТАП-а е първото нещо, което трябва да се монтира веднага след инжекциона.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Слагай полския, но все пак каква марка е ?Съвет, за да ти го настроят правилно, ТАП-а е първото нещо, което трябва да се монтира веднага след инжекциона.
      AG .. AP нещо такова беше марката на полското ...еми сега как да ида и да им кажа на майсторите как да го монтиратаз и да им кажа, те ще си го монтират пак по техния начин ... а забравих да спомена ...че тези, дето предлагат полското, ми споделиха, че метанов инжекцион не са монтирали до сега... а газови инжекциони са монтирали няколко пъти...Значи не са чак толкова опитни. И може би заради това е по-евтината цена
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

AG Compac, Zenit ? От 2008 година съм със Зенит и съм доволен. Не съм имал проблеми.Щом не са монтирали метан, значи бягай от там.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хубаво обмисли преди да сложиш газ на този 1.4 MPI с кашкавалени клапани. Имам приятел с такава служебна на метан, кара се много и за 5г точно 5 пъти отваря двигателя да ги сменя. По думите му грубо на всеки 50 хиляди км.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

оставих колата да ми монтират италианското метаново ... защото поне са по опитни и няма да експериментират на мойта кола ...метанов инжекцион + аванс процесор неска би трябвало да си я взема.... ще споделя дали съм доволен
            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Working...
            X