Колеги помагайте изчетох всичко , но не намерих помощ за начин или схема на свързване на ТАП AEB Pick-Up aeb510.Намерих за по-новия модел Кобра , но се казва че свързването не е като при стария.Купих метанова уредба втора употреба сичко е ОК , но майстора нямал схема за моя ТАП , не ми се дават пари за нов ТАП.Колата е Браво 1.8 16VБлагодаря ви предварително много ми е спешно в четвъртък е монтажа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ колеги, монтаж на ТАП
Collapse
X
-
Правилният е Cobra 510N-12. 12 е версията на софтуера за този процесор. Това е заради различният брой зъби на коляновият вал, в сравнение... с другите коли най-вероятно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Така колеги днес си взех колата на метан е супер , загубената мощност се оказа по-малко от очакваното от мен. Празния ход бетон абе сичко ОК докато майстора не миказа , че не е вързал ТАП-а, защото нещо си единия кабел.....Та на въпроса някой знае ли къде могат да ми го вържат и настроят?Тези дни ще напълня до горе и ще споделя разход Иначе съм много доволен че вече гадната лампа на бензина няма да светва за нема никви километри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар