Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ колеги, монтаж на ТАП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ колеги, монтаж на ТАП

Колеги помагайте изчетох всичко , но не намерих помощ за начин или схема на свързване на ТАП AEB Pick-Up aeb510.Намерих за по-новия модел Кобра , но се казва че свързването не е като при стария.Купих метанова уредба втора употреба сичко е ОК , но майстора нямал схема за моя ТАП , не ми се дават пари за нов ТАП.Колата е Браво 1.8 16VБлагодаря ви предварително много ми е спешно в четвъртък е монтажа?

Е то няма голяма философия, нали е с преходник за куплунга на КВ ?
    Прикачени файлове
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много благодаря ще пиша след монтажа за отзиви и впечатления.Успех и ще трябва да черпя

Коментар

Доколкото знам, точно това е правилния ТАП за 1.8 браво/а/мареа
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Правилният е Cobra 510N-12. 12 е версията на софтуера за този процесор. Това е заради различният брой зъби на коляновият вал, в сравнение... с другите коли най-вероятно.
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Този е преди кобрата и работи на 1.8, тествано и проверено.А кобра имаме с 12ти софт и на осцилоскоп я закачих и казвам, че на по-новите хитачита абсолютно нищо не прави За старите може и да работи, но на по-новите не променя сигнала.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Лошо Седларов, лошо... Дано да му проработи на колегата. Колко беше лесно преди с делкото.. врът и готово, а сега...
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

emzo написа:
                Емо, моя не е ли точно такъв... Питам , че ти нали го снима
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ще стане този ТАП
                  Брава 1.6

Коментар

veselin10 написа:
                    emzo написа:
                    Емо, моя не е ли точно такъв... Питам , че ти нали го снима
                    Такъв е Веско
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Така колеги днес си взех колата на метан е супер , загубената мощност се оказа по-малко от очакваното от мен. Празния ход бетон абе сичко ОК докато майстора не миказа , че не е вързал ТАП-а, защото нещо си единия кабел.....Та на въпроса някой знае ли къде могат да ми го вържат и настроят?Тези дни ще напълня до горе и ще споделя разход Иначе съм много доволен че вече гадната лампа на бензина няма да светва за нема никви километри

Коментар

Метана задължително иска ТАП, карането без такъв е компромис.Лошото е че го разбрах по трудния начин Сам не можеш ли ? Не е сложно.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За съжаление няма да мога колега , когато взех уредбата кабела на ТАП-а беше срязан.Имам буксата в тап-а и още малко кабел.Ще попитам при някой друг газаджия дали няма да стане Стига да не ми оплеска колата.

Коментар

Недей да караш без това нещо, иначе много бързо ще се наложи да правиш клапани. Ако ти оплеска колата - махаш го и готово.

Коментар

Колеги помагайте,двама газаджии питах не можели да го монтират,а колегата ме наплаши за клапаните.Колата се кара ежедневно сега е пред блока Няма ли никой от форума да помогне?Много ще съм благодарен ако някой ми реши проблема

Коментар

Working...
                              X