здравейте,имам проблем с колата,като карам на газ киха във въздушния филтър,има голям разход на газ и ми свети лампата на инжекциона,на бензин нямам проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат брава 1.4 12В киха на газ.
Collapse
X
-
Свещи проверявани ли са скоро за разстояние или изобщо подменяни ли са?Кабелите на свещите също подменяни ли са?Кихането може и да е от бедна смес.По принцип газта е по капризна откъм свещи и кабели и затова на бензин е ОК засега.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колега не разбирам много, но тоя проблем кога се появи изведнъж ли? По-добре си погледни свещите Някои колеги от форума хвалят Brisk Silver, водят се за газ, аз съм с такива и проблеми нямам. По-добре даже смени свещите 2години и не се знае колко километра си изминал 20лева са някъдеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Здравейте, и аз карам Fiata Brava 1.4 12v и имах същият проблем, но след смяна на кабели и свещи, проблема вече е решен. За да провериш дали са много зле кабелите вечер на тъмно, като вдигнеш предният капак, ще видиш как светят (преискряват) кабелите, поне при мен беше така. Този проблем с прекъсването го прави, само когато автомобила е на газ, на бензин проблема изчезва. Дано да съм бил полезен с информацията.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар