Тази тамона вече започва да ме ядосва. Искам вещите по въпроса да ми кажат къде бъркам(освен в марката на инжекциона
)Гледах 20 пъти клиповете как се настройва колата в официалният канал в youtube. Ще напиша как процедирам и какви проблеми и въпроси имам след това.1. Първо влизам и си пускам авто калибровка - Каква е разликата дали ще я пусна на fast calibration или на някое от останалите опции и това какво влиание може да окаже в/у правилната работа.2. Отивам на графиката за газовите времена. Трия всички точки, след което почвам да карам на бензин. Начертава ми всички точки и почвам да барам графиката. Първо я вдигам от най горната точка за да се вдигнас малко всички точки. В клипът казват, че трябва линията да минава през точките за бензиновите времена. Наглася ли я така обаче, газовите времена стават двойно по-големи от бензиновите и колата гори смесено 100 извънградско и 90 градско - 11.5л./100км. Освен това когато колата е студена и обърне на газ, до загряването и до 90 градуса е някакво лудо прекъсване при ускорение, губене на обороти и адски мъки и гаснене при потегляне. Иначе като загрее няма никакъв проблем.Освен това в клиповете казват, че точките на газовите и бензиновите инжектори трябва да се застъпват а това определено не се получва. Газовите идват над бензиновите.До там приключвам с настройкитеМоите въпроси са: В крайна сметка как трябва да се получи? Да се застъпват ли трябва или линиите трябва да минават през бензиновите?При всяко изфорсиране на място дори, без значение дали съм на газ или бензин долу ми пише "Low Pressure". Много хубаво ама ниско налягане на кое по точно?Вчера настройвах колата наново, и свалих линията под бензиновите времена и тогава бензиновите точки и газовите дойдоха в една линия. Колата се спъна леко, но поне времената се пооправиха. Бензинови - 5 газови 7.5.Тази сутрин имаше пак леки признаци при студен мотор за тези прекъсвания и предърпвания но бяха в много много малки едвам забележими количества.Благодаря, че изчетохте целият ми боламач. Очаквам вашите съвети.Газов комп - Tamona/Progas - мет. комп.Рейка Valtek 3 ома.Изпарител - Tomaseto

Коментар