Здр.колеги,вече окончателно съм решил да слагам газ следващата седмица.Ето какво намерих- http://prodavalnik.com/promotsiya-ag...tazh-i15946961 . Някой ползвал ли е услугите на този сервиз.Предложиха ми ГИ КМЕ на цена от 750лв с 2 год.гаранция.Приемам всякакви съвети и мнения,става въпрос за Пловдив,колата е Пунто 1,2-8 клапана-60 к.с.2000г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инжекцион за Пунто 1,2-60к.с.,някои въпроси?
Collapse
X
-
Преди малко се чух с още един газаджия ето я офертата:http://obiavi.grad.bg/o-320187-%D0%9...D%D0%B8_Vega_1 Цена 750лв.Намира се срещу на Ванко 1 хотела.2год.гаранция или 50 хил.БСМ софт,италиански изпарител и рейка,турска сонда.
-
Не знам какво очакваш да чуеш от колегите, на ако въпроса ти е ДА слагаш ли газ или ДА НЕ слагаш, то отговора ми е СЛАГАЙ. Не го мисли. Както казва един приятел "на газ караш, и не че не го мислиш, мислиш го пак, но НАПОЛОВИНА".Аз на Стилото сложих преди коледа, 850 лв. струваше. Минал съм вече 1800 км. на газ. Разхода е 9 л/100км. това само газ, отделно е бензина. И така. Доволен съм. Така, че слагай и си свиркай. За гореспоменатите сервизи немога нищо да кажа.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Само не знач как на моноинжекцион си монтирал ГИPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Не съм видял 2000г! Иначе не знаех че и на моното може ГИPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Колега би ли дал малко повече инфо. за тези газаджии ,защото ще слагам газ и сега събирам информация. Сега съм доста объркан кой да избера защото,преди време избрах тези до КАТ и ми е*баха колата тотално след като им оставих 1250лв за ГИ след това за всяка настройка след ми искаха пари и ми се оправдаваха ,че автомобила ми бил смотан и накрая е славила и я монтираха наново и ми поискаха 200 лв защото гаранция ,не е включена повторен монтаж тогава преживях най-големия си ужас и съм доста наплашен относно майсториLancia 1.2 16V 86hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар