Здравейте,имам фиат брава 1.4 12в,с газова уредба обикновена,проблема ми е следния-докато карам колата ми святка за малко лампата на ламбда сондата и колата гасне,смених сондата,има видима разлика във вървенето,но този проблем си остана,какво трябва да направя за да си реша проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем на газ,моля за малко помощ
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:КАК ще свети сондата нали би трябвало да има емулатор когато е на газ Виж на бензин е друго но от нея не трябва да гасне само си дал парите има друго нещо някой датчик а като гасне загряла ли е колата и гасне на газ или на бензин
Коментар
-
Тая лампа не е за ламбда сондата а за някакъв проблем по горивната система. Най вероятно гасненето и светенето нямат много общо. Просто намери свестен майстор да ти настрой газовата уредба.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kleopatra0 написа:значи проблема е в газовата уредба,а задължително ли е да имам ламбда емулаторКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Не мисля че това е причината, по скоро си трябва настройка и профилактика на изпарителя и газанализаторFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар