ами аз съм откачил водата която отива към парното удължил съм го щото и моя е горе долу там и от него друго парче маркуч обратно в термостата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж, обикновена газова coupe 1.8
Collapse
X
-
marea-ta написа:взима сигнал от някоя бубина по избор, ако става въпрос за кабела от ключа за газ/бензин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Няма да види никакъв зор просто вади буксата от някоя бубина и подпъхва кафевия в средната клема или лявата,сега не съм сигурен в коя.Тя всъщност едната е маса/черен/ остават два, в едната има сигнал в другата няма.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:Няма да види никакъв зор просто вади буксата от някоя бубина и подпъхва кафевия в средната клема или лявата,сега не съм сигурен в коя.Тя всъщност едната е маса/черен/ остават два, в едната има сигнал в другата няма.
Коментар
-
Немога да разбера що се занимавате с глупости духалки,гърмялки и прочие. Колко ти излезе като цена тази така наречена обикновенна газова уредба. Защото най евтиния газов инжекцион НЛП струва точно 316лв. с бутилка , сонда , външна пълначка, всички маркучи и скоби, компютър,газова рейка,кабели , клапан и копче. Колко по евтино ти излезе и с какво гарантираш че това изпълнение ще кара безпроблемно. И аз съм бедно провинциално "момче" ама за разлика от някакви 40-50лв. май неси струва. Като при изброения от мен комплект газов инжекцион всичко е с 2г. гаранция.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар