Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж, обикновена газова coupe 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами аз съм откачил водата която отива към парното удължил съм го щото и моя е горе долу там и от него друго парче маркуч обратно в термостата.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Удължението е общо 30-40см според мен, усеща ли се разлика в парното?

Коментар

не не се усеща разлика в парното.
        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Абе колеги не се косете стига с това гърмене вече.Има измислено решение отдавна.Както му казах и на колегата създател на темата,няма място за притеснение ако монтора ето тези кихалки:
          Прикачени файлове
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Предложение къде да навия кафевият кабел?

Коментар

взима сигнал от някоя бубина по избор, ако става въпрос за кабела от ключа за газ/бензин.

Коментар

marea-ta написа:
                взима сигнал от някоя бубина по избор, ако става въпрос за кабела от ключа за газ/бензин.
                При него бая зор ще види с това навиване на кабела.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Няма да види никакъв зор просто вади буксата от някоя бубина и подпъхва кафевия в средната клема или лявата,сега не съм сигурен в коя.Тя всъщност едната е маса/черен/ остават два, в едната има сигнал в другата няма.

Коментар

marea-ta написа:
                    Няма да види никакъв зор просто вади буксата от някоя бубина и подпъхва кафевия в средната клема или лявата,сега не съм сигурен в коя.Тя всъщност едната е маса/черен/ остават два, в едната има сигнал в другата няма.
                    Просто намотах кафевият кабел 5-6 пъти върху 3-те кабела направо както са в термо шлаухата и запали на газ.

Коментар

Немога да разбера що се занимавате с глупости духалки,гърмялки и прочие. Колко ти излезе като цена тази така наречена обикновенна газова уредба. Защото най евтиния газов инжекцион НЛП струва точно 316лв. с бутилка , сонда , външна пълначка, всички маркучи и скоби, компютър,газова рейка,кабели , клапан и копче. Колко по евтино ти излезе и с какво гарантираш че това изпълнение ще кара безпроблемно. И аз съм бедно провинциално "момче" ама за разлика от някакви 40-50лв. май неси струва. Като при изброения от мен комплект газов инжекцион всичко е с 2г. гаранция.
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колко ще работи с Хитачито в колата е друг въпрос, но като цяло си прав !Я дай оферта само за бутилка и пълначка на л.с.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

То в магазина има кайма на 0,90лв има на и 2лв. всеки сам си преценява

Коментар

Нещо като на гол г..з чифте пищови
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                            X