Здравейте,знаещи колеги!Питам за това от доста време,но без отговор.Комп.на ГИ трупа грешки,незнайно защо,според газаджията ми.Няма реле за изкл.на комп.(според газаджията, не трябва).Разхода е голям,но влияе ли се от тези натрупани грешки?Нарочно не споменавам газово,кола и пр.,ако е важно ,ще споделя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отразява ли се,трупането на грешки на ГИ,на разхода на газ?
Collapse
X
-
Re: Отразява ли се,трупането на грешки на ГИ,на разхода на г
sunman1972 написа:Здравейте,знаещи колеги!Питам за това от доста време,но без отговор.Комп.на ГИ трупа грешки,незнайно защо,според газаджията ми.Няма реле за изкл.на комп.(според газаджията, не трябва).Разхода е голям,но влияе ли се от тези натрупани грешки?Нарочно не споменавам газово,кола и пр.,ако е важно ,ще споделя.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
121 к.с . грешките само газаджията ги знае или незнае.ГИ - рейка,комп.- AG,изпарител tomasetto.Менене на ниските обороти,гаснене - това е!Някакъв съвет,как да подходя към газаджията, с какви въпроси ,например?След 9 пъти ходене,чистене на грешки и след 2 дни същата история.Срам.Дали нещо не е сложил,както трябва,спестил,подходящи ли са тези части за тази кола,незнам?Мисля ,че не само софтуерно трябва да се пипа!Fiat Ulysse 2.0 S
Коментар
-
Ако си с AG Zenit,в програмата на ГИ си пише коя грешка каква е.А този мотор е много капризен откъм ГИ.За да работи добре на газ трябва монтажа и настройките да са направени без компромиси.http://media.snimka.bg/s1/1585/02941...r=0P.S.:Абе как да си добавя снимка в мнението че се изнервих и не става?Имам в пред вид снимка а не линк.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
С горния адрес от снимка.бг няма да стане.Адреса трябва да завършва на разширението на снимката.http://forum.fiat-bg.org/images/avat...14da891acebf5d.jpgи тогава ставаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
само дето не разбрах разхода на газ ли е голям,и на газ ли прекъсва или всичко това е на бензин?!щото при мен от тия грешки не работеше добре на бензин и имаше голям разход,със същия ГИ съм,майстора дето го слага не го нагоди добре и започна да трупа тия грешки,ходих на диагностика и от там момчето ми каза че е богата сместа на газ и затова трупа грешки,намали ми ГИ за малко време се оправи ,после вече аз си гледах с ваг ком-а по ламбдата наистина даваше богата смес на газ спрямо бензина,намалих си и налягането на изпарителя и за сега (2000 км) не съм имал проблеми
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар