Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отразява ли се,трупането на грешки на ГИ,на разхода на газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отразява ли се,трупането на грешки на ГИ,на разхода на газ?

Здравейте,знаещи колеги!Питам за това от доста време,но без отговор.Комп.на ГИ трупа грешки,незнайно защо,според газаджията ми.Няма реле за изкл.на комп.(според газаджията, не трябва).Разхода е голям,но влияе ли се от тези натрупани грешки?Нарочно не споменавам газово,кола и пр.,ако е важно ,ще споделя.
    Fiat Ulysse 2.0 S

Re: Отразява ли се,трупането на грешки на ГИ,на разхода на г

sunman1972 написа:
    Здравейте,знаещи колеги!Питам за това от доста време,но без отговор.Комп.на ГИ трупа грешки,незнайно защо,според газаджията ми.Няма реле за изкл.на комп.(според газаджията, не трябва).Разхода е голям,но влияе ли се от тези натрупани грешки?Нарочно не споменавам газово,кола и пр.,ако е важно ,ще споделя.
    Предполагам ,че колата е Фиат Улис 2,0 ,но с кой двигател?Грешките които трупа какви са от какво са или само ей така има грешки и чистим без да търсим причини.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

121 к.с . грешките само газаджията ги знае или незнае.ГИ - рейка,комп.- AG,изпарител tomasetto.Менене на ниските обороти,гаснене - това е!Някакъв съвет,как да подходя към газаджията, с какви въпроси ,например?След 9 пъти ходене,чистене на грешки и след 2 дни същата история.Срам.Дали нещо не е сложил,както трябва,спестил,подходящи ли са тези части за тази кола,незнам?Мисля ,че не само софтуерно трябва да се пипа!
      Fiat Ulysse 2.0 S

Коментар

Ако си с AG Zenit,в програмата на ГИ си пише коя грешка каква е.А този мотор е много капризен откъм ГИ.За да работи добре на газ трябва монтажа и настройките да са направени без компромиси.http://media.snimka.bg/s1/1585/02941...r=0P.S.:Абе как да си добавя снимка в мнението че се изнервих и не става?Имам в пред вид снимка а не линк.
        OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

[img]адреса на снимката[/img]
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            [img]адреса на снимката[/img]
            По този начин пробвах ама не става!
            OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

С горния адрес от снимка.бг няма да стане.Адреса трябва да завършва на разширението на снимката.http://forum.fiat-bg.org/images/avat...14da891acebf5d.jpgи тогава става
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

само дето не разбрах разхода на газ ли е голям,и на газ ли прекъсва или всичко това е на бензин?!щото при мен от тия грешки не работеше добре на бензин и имаше голям разход,със същия ГИ съм,майстора дето го слага не го нагоди добре и започна да трупа тия грешки,ходих на диагностика и от там момчето ми каза че е богата сместа на газ и затова трупа грешки,намали ми ГИ за малко време се оправи ,после вече аз си гледах с ваг ком-а по ламбдата наистина даваше богата смес на газ спрямо бензина,намалих си и налягането на изпарителя и за сега (2000 км) не съм имал проблеми

Коментар

Ми то самата тема е толкоз неясно написана, че ....Какъв е ГИ, какви грешки записва ?Ако ти записва теч на газ, как няма да ти е висок разхода
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                  X