Здравейте, колеги имам следния проблем :Като не е загряла колата, ако угасне понякога се дави, и не мога да запаля. След 10-20 мин. пали без проблем.С този изпарител БРЦ съм минал около 100 хил.Възможно ли е да имам проблем с изпарителя, и как може да се провери дали е за смяна.Редактирано мнение и заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Живот на изпарителя
Collapse
X
-
kokopati написа:ivel написа:първо погледни дали минава охл.течност през него и дали е настроен правилно,но по принцип е възможно мембраните да са свършилиFiat palio 1.7td
Коментар
-
имах познат газаджия,неговия изпарител изкара над 300 000 км при положение че я палеше винаги на газ(и студена).а при теб ми се струва че не затваря лостчето което трябва да задържи газта между клапана и изпарителя и затова не можеш да я запалиш след това.ако като загрее не го прави -или смени гумичките или я карай на бензин докато не загрее до работна темп.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да съгласен съм с колегата по горе С моята съм минал вече 200000 км сменял съм веднъж мембрани на дълго е около 7,5 Паля е и работи само на газ с изключение на много студените дни е паля на бензин Ако има някой да го разглоби и почисти и после да го настройkokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар