на брава може ли да се сложи метанова уредба? не конкретизирам кой двигател,защотото моята е 1.6,а на един приятел 1.4 и двамата искаме да си слагаме та ми е интересно възможна ли е тази модификация без да навреди на колата (знам,че си зависи и от човека,който я слага но..) вие му разбирате такаче се надявам на компетентни мнения.Благодаря ви в аванс
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Метанова уредба на брава
Collapse
X
-
Съвсем принципно казано - няма абсолютно никакъв проблем. Единствено трябва да се помисли за укрепване на задния мост, предвид тежестта на бутилките. Само че има доста разлики мижду тебе и приятеля ти - ти си с пълна инжекция, а той е с моно и при него нещата ще са доста по опростени.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Абе изобщо доста е сложна работата с тоя метан!Ако нещо се обърка само ядове и излишни пари(най-вече заради "разбирачите" които ги слагат метановите уредби)!И на по-новите модели става все по-сложно да се излъже електрониката и т.н.Доста се рових насам-натам из Нет-а и пак нищо конкретно!!!Всеки казва зависи на какъв майстор ще идеш-да ама за добрите майстори се чака и то доста А също чувам,че и мощността на колата падала драстично(20-30 коня,а това вече е прекалено )spark при теб как е стоят нещата с мощността?Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
-
Да, има осезаема разлика, но при мен и без това не ми харесва динамиката на 1.4 и може да се каже, че съм свикнал. Проблема е, че нямам паспорт за метановата уредба защото така взех колата и засега се оказва доста трудно да намеря в Бургас и наоколо някой да ми издаде такъв "китап"Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар