Здравейте колеги!Проблемът е следният . Колата дава твърде голям разход на гориво .За градски условия той стига до 17/100 . Карах да я настроят ,защото освен разхода на ниски обороти гаснеше .В сервиза ми казаха че стъпковото моторче за ниските обороти е тръгнало ,но че ще кара още .Колата започна да не гасне ,но разхода на гориво остана без промяна майсторът ме посъветва да погледна ламбда сондата и да сменя кабели и свещи за да се оправи разхода.Смених кабелите и свещите и откарах колата на майстор за ламбда сондата той каза че работи и нея не съм я сменял .На скоро сменях и динамо и от тогава колата при празен ход започва да мени обороти и гасне не често но се случва . Дайте съвет какво да правя. Колата е fiat marea 1.6 16v weekend 1999г.Поздрави!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газов инжекцион IGS
Collapse
X
-
Това е бащата на газовите инжекциони Вместо дюзи използва две стъпкови двигателчета и като се скапе няма оправяне, пък и от към резервни части е доста зле. Най-добре както те е посъветвал колегата вземи си един фронт кит от някакъв газов инжекцион и използвай само бутилката и клапаните от стария.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар