Здравейте светна ми индикатора на газовата за проблем с мотора,едно моторче е на самото копче,но колата си работи нормално и всичко и е наред.Някой да има някаква представа какво може да е?Газовата е в гаранция,но няма проблем с нея предполагам,че ако има проблем ще е от самата кола.Свещи,кабели,но пък си работи добре и гори нормално като за зимно време.Колата е Либра 1.6.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем,можеби с Фобус.
Collapse
X
-
Индикатора си е за проблем в ГИ.Светещото символче мисля че значеше диагностика.Утре ще погледна в инструкцията точно какво означава.Фобос може да се самодиагностицира и да си каже какво не му е в ред,но щом си в гаранция по добре отиди до сервиза и там ще кажат.Може проблемът да идва и от компа на колата но не съм сигурен да е така.Диагностика на ГИ ще покаже най добре.Има и знаещи във форума и може някой да се намеси ако се е сблъсквал с такъв проблем.Аз не съм,Фобоса е все още в гаранция и ако се случи ще му мисля.Поздрави.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
-
petio4528 написа:Днес отидох там където слагах газовото и се оказа,че хората са я направили като мине 200 часа работа да светне лампата.Сменихме и филтрите прегледа колата,направиха и диагностика.200 часа горе долу 10000км за първи преглед.
Коментар
-
ivan_pop написа:Значи като ти светне индикатора,трябва да отидеш на сервиз да се отчетеш с пари!Хитро е измислено!
Коментар
-
bobitur написа:По-скоро да смениш филтри и прегледат за евентуални течове на газ. Иначе трябва да се изчисти грешката че паметта на газ. комп е малка. Иначе при мен фобуса беше в гаранция 2 години или 10000 км. Второто настъпи първо. :DOVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:bobitur написа:По-скоро да смениш филтри и прегледат за евентуални течове на газ. Иначе трябва да се изчисти грешката че паметта на газ. комп е малка. Иначе при мен фобуса беше в гаранция 2 години или 10000 км. Второто настъпи първо. :D
Коментар
-
bobitur написа:ivan_pop написа:bobitur написа:По-скоро да смениш филтри и прегледат за евентуални течове на газ. Иначе трябва да се изчисти грешката че паметта на газ. комп е малка. Иначе при мен фобуса беше в гаранция 2 години или 10000 км. Второто настъпи първо. :DFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар