Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем,можеби с Фобус.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем,можеби с Фобус.

Здравейте светна ми индикатора на газовата за проблем с мотора,едно моторче е на самото копче,но колата си работи нормално и всичко и е наред.Някой да има някаква представа какво може да е?Газовата е в гаранция,но няма проблем с нея предполагам,че ако има проблем ще е от самата кола.Свещи,кабели,но пък си работи добре и гори нормално като за зимно време.Колата е Либра 1.6.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Индикатора си е за проблем в ГИ.Светещото символче мисля че значеше диагностика.Утре ще погледна в инструкцията точно какво означава.Фобос може да се самодиагностицира и да си каже какво не му е в ред,но щом си в гаранция по добре отиди до сервиза и там ще кажат.Може проблемът да идва и от компа на колата но не съм сигурен да е така.Диагностика на ГИ ще покаже най добре.Има и знаещи във форума и може някой да се намеси ако се е сблъсквал с такъв проблем.Аз не съм,Фобоса е все още в гаранция и ако се случи ще му мисля.Поздрави.
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Със сигурност ще отида,само исках да съм наясно за какво е символът.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

Днес отидох там където слагах газовото и се оказа,че хората са я направили като мине 200 часа работа да светне лампата.Сменихме и филтрите прегледа колата,направиха и диагностика.200 часа горе долу 10000км за първи преглед.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
          Днес отидох там където слагах газовото и се оказа,че хората са я направили като мине 200 часа работа да светне лампата.Сменихме и филтрите прегледа колата,направиха и диагностика.200 часа горе долу 10000км за първи преглед.
          При мен 200 часа светнаха на 8000 км. Предимно градско каране. Така, че ако ти кажат че гаранцията ти не важи замисли се колко си минал всъщност.

Коментар

Значи като ти светне индикатора,трябва да отидеш на сервиз да се отчетеш с пари!Хитро е измислено!
            OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

ivan_pop написа:
              Значи като ти светне индикатора,трябва да отидеш на сервиз да се отчетеш с пари!Хитро е измислено!
              По-скоро да смениш филтри и прегледат за евентуални течове на газ. Иначе трябва да се изчисти грешката че паметта на газ. комп е малка. Иначе при мен фобуса беше в гаранция 2 години или 10000 км. Второто настъпи първо. :D

Коментар

bobitur написа:
                По-скоро да смениш филтри и прегледат за евентуални течове на газ. Иначе трябва да се изчисти грешката че паметта на газ. комп е малка. Иначе при мен фобуса беше в гаранция 2 години или 10000 км. Второто настъпи първо. :D
                За километрите правилно ли разбрах,че са 10 000(десет хиляди)?
                OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

ivan_pop написа:
                  bobitur написа:
                  Да на мен толкова ми дадоха. Предполагам е толкова и за другите.

Коментар

bobitur написа:
                    Много малко ми се виждат 10000км. за гаранция на ГИ.Къде я дават тази гаранция?
                    OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

bobitur написа:
                      ivan_pop написа:
                      bobitur написа:
                      Моята е с две години гаранция или 100000(сто хиляди) километра,монтирана е във Фобос Плевен.Не мога да си обясня тези 10000 километра.
                      Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Да не би аз да съм се объркал за 10000 км. Ще трябва да се търси гаранцията, дано да не съм е хвърлил някъде.

Коментар

Аз съм с Фобус 2 и моята гаранция е 50000 или 2 години,няма как да ти е 10000.И да всичко е направено за пари.
                          ex. punto elx 1.2i
                          Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                          X