Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ Помощ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газ Помощ!!!

Здравейте колеги много сум нов във форума, всъщност се регнах за да питам старите кучета във форума какво газово да си сложа.Карам фиат купе и много ми харесва количката мисля да я карам дълго време затова искам читаво газово.От град Русе съм.Колебая се за Ланди ренцо защото чух само хубави отзиви за тях но искам и вашето мнение.

Плочка или ГИ ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И двигател не е зле да кажеш - какъв е?
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

По принцип е добре да е инжекция че с тези маркучи може да инаш ядове.

Коментар

Явно не иска помощ щом не влиза. Но според мен от Газовия инжекцион няма! Ако е сложена читаво разбира се. Ако сложиш обикновена разхода ти е 40-50% над разхода на бензин. Ако ти гори 8-9 бензин ще ти се качи с нормална газова до 15-16 газ, това е гарантирано извън градско. Инжекциона дава от 10-15% и върви повече. Замисли се колко караш колата и дали си заслужава да слагаш с по малко разход, защото принципно се избива бързо ако караш много.
          Не е важно каква кола караш,по важно е да те кефи !!!

Коментар

KIKO BRAVO FEN написа:
            Явно не иска помощ щом не влиза. Но според мен от Газовия инжекцион няма! Ако е сложена читаво разбира се. Ако сложиш обикновена разхода ти е 40-50% над разхода на бензин. Ако ти гори 8-9 бензин ще ти се качи с нормална газова до 15-16 газ, това е гарантирано извън градско. Инжекциона дава от 10-15% и върви повече. Замисли се колко караш колата и дали си заслужава да слагаш с по малко разход, защото принципно се избива бързо ако караш много.
            По-неадкватно мнение отдавна не бях срещал. Разиката в разхода на ГУ и ГИ, със свестни компоненти и добра настройка е минимална. При мен беше никаква, с ГИ Фобос 1 и ГУ с изпарител БРЦ. Само дето с ГУ не горя безин - лятото въобще.Но ако нямаш кой да ти настрои правилно, нито един вариант не е добър.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
            X