Здравейте колеги много сум нов във форума, всъщност се регнах за да питам старите кучета във форума какво газово да си сложа.Карам фиат купе и много ми харесва количката мисля да я карам дълго време затова искам читаво газово.От град Русе съм.Колебая се за Ланди ренцо защото чух само хубави отзиви за тях но искам и вашето мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ Помощ!!!
Collapse
X
-
Явно не иска помощ щом не влиза. Но според мен от Газовия инжекцион няма! Ако е сложена читаво разбира се. Ако сложиш обикновена разхода ти е 40-50% над разхода на бензин. Ако ти гори 8-9 бензин ще ти се качи с нормална газова до 15-16 газ, това е гарантирано извън градско. Инжекциона дава от 10-15% и върви повече. Замисли се колко караш колата и дали си заслужава да слагаш с по малко разход, защото принципно се избива бързо ако караш много.Не е важно каква кола караш,по важно е да те кефи !!!
Коментар
-
KIKO BRAVO FEN написа:Явно не иска помощ щом не влиза. Но според мен от Газовия инжекцион няма! Ако е сложена читаво разбира се. Ако сложиш обикновена разхода ти е 40-50% над разхода на бензин. Ако ти гори 8-9 бензин ще ти се качи с нормална газова до 15-16 газ, това е гарантирано извън градско. Инжекциона дава от 10-15% и върви повече. Замисли се колко караш колата и дали си заслужава да слагаш с по малко разход, защото принципно се избива бързо ако караш много.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар