Колеги, пред дилема сьм. Две коли ни бяха излищни и затова си продадох пунтото. Излишно е да се впускам в подробности че ми се насьлзиха очите, като се отдалечаваше в тьмнината и една седмица бях в траур.... Остана само пунтото на приятелката ми, което е 1.2 16в 80к.с. Интересува ме има ли смисьл, а и понася ли му метана на този двигател. Тежеста на бутилката не ме притиснява, тя няма и да е голяма. Не сьм наясно много ли ще го скопи метана, само 80 коня е. Избрах метана заради икономията на пари от гориво. Не сьм имал кола с метан и газ и изобщо не сьм наясно как би се отразила метановата уредба на колата. Ще сьм Ви много плагодарен за информация която би ми била от полза!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удачно ли е да сложа метан на пунто мк2?
Collapse
X
-
Е малка малка колко да е малка щом е за метан. Аз лично бих избрал газта точно заради тежеста на бутилката и заради размера и. Сложиш ли метан забрави за багажник. - това е лично мнение. Ако е някоя по голяма кола със здраво окачване и голям багажник съм ок. Съветвам те първо да провериш параметрите на бутилките и после да избираш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
emzo написа:Къв е проблема ?Малка кола, малък мотор, малък разход, малка бутилкаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар