Здравейте колеги, вероятно има подобни теми назад, но ми е бавен нета и ми е много зор да ровя На кратко, каква газ да сложа на Пунтото 1995 1.2 инжекция. С обикновена газ ще стане ли или трябва газов инжекцион? Благодаря предварително!!!
Пълна инж. с обикновена уредба е възможно,но нерентабилно.Обикновената струва-350-400лв.,газ.инж.-800-850лв."може да се вземе на лизинг".Значи 2 пъти по-скъпа,но ако колата ти гори на бензин градско 10-12л. газ, с обикновената разхода ,ще е 14-16л.Газ.инж. обаче е съвсем друга работа,не трябва да вдигаш по-вече от бензина.Сметни си го сам, много бързо се избива газ.инж.А за проблемите с об.газ да не говорим,в някой случяи може да гори и 18-20газ.-цветен филм отвсякъде!
Аз съм с обикновена и разхода в София е 11-12, извън града е около 7 литра газ. Естествено това са средни стойности. Намери човек, който си разбира работата и няма да имаш проблем
ex. Fiat Punto ELX '97
176A8.000 LPG BRC
-----------------------
Пълна инж. с обикновена уредба е възможно,но нерентабилно.Обикновената струва-350-400лв.,газ.инж.-800-850лв."може да се вземе на лизинг".Значи 2 пъти по-скъпа,но ако колата ти гори на бензин градско 10-12л. газ, с обикновената разхода ,ще е 14-16л.Газ.инж. обаче е съвсем друга работа,не трябва да вдигаш по-вече от бензина.Сметни си го сам, много бързо се избива газ.инж.А за проблемите с об.газ да не говорим,в някой случяи може да гори и 18-20газ.-цветен филм отвсякъде!
Тате ще ми купи колело ама друк път. :D Така е и с бензина и газта гори еднакво ама друк път. Винаги завишава с 10/20%. Сложи обикновенна че и колата ти е фулгруп а някой инжекций не могат да се справят добре с него.
Коментар