Здравейте колеги, вероятно има подобни теми назад, но ми е бавен нета и ми е много зор да ровя На кратко, каква газ да сложа на Пунтото 1995 1.2 инжекция. С обикновена газ ще стане ли или трябва газов инжекцион? Благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква газ да сложа на Punto MK1 1.2i/75
Collapse
X
-
аз съв с обикновена с малко зор може да докараш до към 7-8 разход среденPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Пълна инж. с обикновена уредба е възможно,но нерентабилно.Обикновената струва-350-400лв.,газ.инж.-800-850лв."може да се вземе на лизинг".Значи 2 пъти по-скъпа,но ако колата ти гори на бензин градско 10-12л. газ, с обикновената разхода ,ще е 14-16л.Газ.инж. обаче е съвсем друга работа,не трябва да вдигаш по-вече от бензина.Сметни си го сам, много бързо се избива газ.инж.А за проблемите с об.газ да не говорим,в някой случяи може да гори и 18-20газ.-цветен филм отвсякъде!
Коментар
-
PACEFIL написа:Пълна инж. с обикновена уредба е възможно,но нерентабилно.Обикновената струва-350-400лв.,газ.инж.-800-850лв."може да се вземе на лизинг".Значи 2 пъти по-скъпа,но ако колата ти гори на бензин градско 10-12л. газ, с обикновената разхода ,ще е 14-16л.Газ.инж. обаче е съвсем друга работа,не трябва да вдигаш по-вече от бензина.Сметни си го сам, много бързо се избива газ.инж.А за проблемите с об.газ да не говорим,в някой случяи може да гори и 18-20газ.-цветен филм отвсякъде!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар