Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

симулатор на сонда и емулатор на дюзи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте колеги бихте ли ми препоръчали симулатор за ламбда сонда и емулатор на дюзи,говоря изпробвани за фиат брава 1.6 16в.става въпрос за обикновена газова.

Купи си ключ на Фобос със вградени симулатори, има и диодчета за нивото на газта в бутилката.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

няма да си купува такъв, защото ще му скапе адаптацията, препоръчал съм му на колегата доказано работещ симулатор с това еку, с който няма да има проблеми
      Брава 1.6

Коментар

Симулатора на Ламбдата на Фобоския ключ става на Браво 1.6-пробвано е. Ако така и така се слага автоматичен ключ излиза по евтино той да е със вграден симулатор. За дюзите става всякакъв , стига да имитира 15 ома ( съпротивлението на дюзата ).
        не подценявайте италианските коли
        Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Фобоския е добър.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Фобоския е добър.
            а относно дюзите как се свързва симулатора всяка дюза се прекъсва или от общия кабел

Коментар

S_BANKOV написа:
              Фобоския е добър.
              На BSM е по-добър.Работя и с Фобоски и с БСМ-ски.До сега нито един ключ от тези на БСМ не се е издънил.Фобоските се дънят редовно.Добре че Фобос са ми под ръка и ми ги сменят гаранционно.
              OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Working...
              X