Разглабя ли се метановия инжектор на Мултипла Bipower с двигател 182B6 ?Инжектора прави проблеми - колата работи на три цилиндъра когато се зареди догоре с метан.При размяна на инжекторите на 2 цилиндъра - се оказа, че проблема е в инжектора.Предложения и идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разглабя ли се метановия инжектор на Мултипла Bipower ?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Дай ми представа първо за заводски поставен метан на фиат мултипла или за такива инжектори дето поставят по сервизите в бг,щото за тия дето се предлагат тука аз не виждам да има ралика за рейките и дюзите било то за газ или метан на бензинов двигател (някои хора още не вярват за дизел на метан а,аз лично съм попадал и на такива ,които не са чували как така турбо на бензинов мотор -някви камионджии )А дали се разглобяват МЕТАНОВИТЕ инжекторите на бош? Отговори си сам ако и тези на бензин се разглобяват за да се почистят ,то би следвало и тези да се ослужват ,неразбрах твоето становище по въпроса !..Какво да направи човека сега ? Давай да чешем езицитеКара fiat Croma turbo i.e LPG, R Clio 1.8 16v
Коментар
-
Е щом не си виждал инжектор да ти го покажа и да ми ибясниш как да ги разглобя? http://www.aliexpress.com/item/Free-...%B0%D0%BD.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар