Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква ви е температурата на газта ГИ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ади бе, аз съм на 2.3мм и ми стигат като мощност. Кофициента ми е малко голям, ама докато не си намеря други щуцери няма да рискувам Вчера при -8гр при 100км/ч темп на газта ми беше 11гр, не че има значение при мен.Евентуално може дебелостенен маркуч и термо изолация отгоре му, включая и филтъра, щото там изстива най-много !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моята днес я замерих и при шофиране беше 50град. при 68грд. на редуктора. При ТОРНАДО е фулгруп а там иска по голями дюзи.

Коментар

:D
        Прикачени файлове
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

qnisZ написа:
          Моята днес я замерих и при шофиране беше 50град. при 68грд. на редуктора. При ТОРНАДО е фулгруп а там иска по голями дюзи.
          Вярно е ,че съм фулгруп ама мога да карам и на seguential със другата рейка.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Това на какво си и задал не е важно, важното е импулсите на дюзите.

Коментар

Днес заради темата си направи малко замервания на температурата на метана с датчик в потока. Оказа се че температурата при скорост от 120км. ч. е точно 30гр. под температурата на редуктора иначе казано при 70гр. на редуктора е 40гр. на метана *с консумация на метан за по голяма точност*.

Коментар

И аз си играх, в града загрява колата до ниво пускане на перката 90гр някъде, при това положение температурата на газта е 50гр.Имам метър магистрала от редуктора до смесителя за дюзите.Като изляза извън града при продължително каране температурата на редуктора пада до 67гр, а на газта до 20гр, но и вчера беше сравнително топло.Парно имам та чак не мога да си задържа ръката до духалките
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Това пък защо студено ли им е на маркучите и рейката?

Коментар

В Русия - да Това ти гарантирам поне 3-4-5гр по-висока температура според мен.Особено за LPG това си е важно.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да ъпдейтна, горивото вече е ЛПГ:В движение с 100км/ч , околна температура -1 до 0гр.Температура на газта - 26гр.Температура на редуктора - 60гр., в същия момент ОБД показанието на датчика на термостата е 82гр.Редуктора е вързан последователно на топлообменника на маслото.Редуктора е тюркиш NLP.От редуктора до датчика има около 1метър магистрала и около 30см до инжекторите.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Огромно подобрение
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Огромно подобрение
                            Причина каква ?Повишаване на околната температура може би ?

Коментар

"нов" редуктор + тунинг по него
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и колко ти е разхода градско ?

Коментар

Working...
                                X