Аааа инпулсите се настройват и за различните видове инжектори са различни. Има и няколко вида подгряване *раздвижване* с бавни инпулси бързи има и комбинирани. Примерно ДИЕГО Г3 е с комбинирани започва с бавни и после минава на вързи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква ви е температурата на газта ГИ?
Collapse
X
-
не се занимавайте с това ел. подгряване - да не запалите някоя кола :D я кажете според вас, при прехвърляне на газ освен температура на редуктора следи ли се и нещо другопримерно температура на газтазащото днес при -7оС, колата прехвърли на газ на 60оС...а е настроена на 20оС + 20 секундистава въпрос за BRC
Коментар
-
Тези 60 градуса по таблото ли ги определи или с лаптопа получи показанията за температурата на редуктора? При мен специално съм забелязал следното:Почти достигам средата на скалата на температурата и колата все още е на бензин, това в по-студено време, дори когато го установих това си помислих че ГИ нещо не е наред, случи ми се съвсем скоро. В по-топло време ми прехвърля доста по-рано по показание на таблото.С изправен термостат съм, и ГИ е настроен на 33 градуса да прехвърля на газ.Личното ми мнение е, че датчика за температурата не отчита особено точно стойностите, защото е на термостата, а той е на самия мотор и малко или много температурата там е по-висока. Самия ГИ има и той датчик за температурата и вероятно показанията се снемат от него.Аз така си ги обеснявам нещата...Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Sev написа:не се занимавайте с това ел. подгряване - да не запалите някоя кола :D я кажете според вас, при прехвърляне на газ освен температура на редуктора следи ли се и нещо другопримерно температура на газтазащото днес при -7оС, колата прехвърли на газ на 60оС...а е настроена на 20оС + 20 секундистава въпрос за BRCF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Sev написа:не се занимавайте с това ел. подгряване - да не запалите някоя кола :D я кажете според вас, при прехвърляне на газ освен температура на редуктора следи ли се и нещо другопримерно температура на газтазащото днес при -7оС, колата прехвърли на газ на 60оС...а е настроена на 20оС + 20 секундистава въпрос за BRCBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
emzo написа:Неведоми са пътищата бе ер це софтуерни Шефче що блъскаш колата с неизпарена газ ?
Коментар
-
u_bo
emzo написа:qnisZ написа:Ти имаш корекций само дето Бигас са решили че не си достатачно компетентен да пипаш там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар