Моля, препоръчайте модел за този вид мотор. Какви са цените?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК2 2001г. 1.2 8V - какъв модел ГИ?
Collapse
X
-
Synthy написа:800лв. и нагоре По-важно е кой ти го монтира, а не каква марка е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Парите съм ги прежалил, за мен по-важен е крайния резултат от вложението! Да уточня: колата ще се кара предимно градско. ГИ ми е необходим за извънградско каране - предполагам около 1 500 - 2 500км. на година!А какво ви е мнението за ГИ ФОБОС? Знам, че има различни поколения на тази марка - 1 и 2, но като отида в сервиз да я поставят, да не гледам като извънземно, а да съм подготвен поне малко...да знам какво да искам срещу парите си!
Коментар
-
Карам с Фобос 1 от 5 години и съм супер доволен, но трбява да си следиш и другите неща по колата за да работи безпроблемно. Основно Термодатчици, термостат, ниво на антифриз. Един съвет в сервиза поискай да се взема захранване от краш бутона на колата, по добрия вариант и по безопасен.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Това пунто е на съпругата ми и е в семейството ми от 1г. и за това време са изминати 5 000км. от тях има само 1 000км. извън града. Причината за това беше, че основно навън сме пътували с любимия ми пасат на газ, а и всекидневно в града. От скоро обаче, пасата го продадох и сега натоварването ще е на фиата. Реално погледнато, мисля, че до 10 000км. на година ще се изминават. При цената на бензина и като вече сме с една кола, мисля че и ГИ ще се изплати рано или късно.
Коментар
-
При 10 000 на година, ако се запази разликата в цените както е в момента за 1г. ще се изплати според мен по груби изчисления. Само намери някой читав майстор, за да не ти омаже колата."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:При 10 000 на година, ако се запази разликата в цените както е в момента за 1г. ще се изплати според мен по груби изчисления. Само намери някой читав майстор, за да не ти омаже колата.
Коментар
-
emzo написа:ГИ за 330лв.Бутилка - колкото си намеришТръба, малко маркучи - 40лвМонтаж - сам , с приятел, с много приятелиНастройка - 30лвМакс 500лв, избиваш ги за нула време.За настройката и ГИ за 330лв мога да помогна, гледам че си ми градскиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар