Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли обикновен метан на мареа 2.0 20в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли обикновен метан на мареа 2.0 20в

Решил съм да взема мареа седан 2.0 20в 99-2000година и да слагам метан.карал съм 1.6 и 1.8 с обикновена гас по 35-40хиляди километра и бях много доволен.сега ми се иска да пробвам на метан дали може и как ще е с разхода някой от форума слагал ли е и как се справя колата?

Re: Може ли обикновен метан на мареа 2.0 20в

Може, стига да не е с пласмасовите колектори.

Коментар

метални колектори

Да задължително ще гледам да е с металните колектори по стария мотор 147кс че по новия VIS е с пластмасови макар че изках да е по нова година

Коментар

Сложи си газ, приеми го за приятелски съвет. Виж говори с Фихи, той е с метан на тоя двигател.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ама на FiHi е метанов инжекцион на Мареата. И тя.... Мареата май още е осакатена....
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Ама на FiHi е метанов инжекцион на Мареата. И тя.... Мареата май още е осакатена....
            Ша имаш да взимаш :P :P :P :P :P От събота е в движение и има вече над 200км. Последно сипах за 8лв. и съм минал 73км.Сега сипах за 10лв. и ще видя к’во ще покаже километража.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Е отбелязах в друга тема, че е повод за почерпка
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Газов инжекцион от 4 цилиндъра на 5 цилиндъра

Остана ми газовия инжекцион от колата който е още в гаранция една година и се чудя дали няма да може да се прегоди на мареата 2.0 5 цилиндъра.Старата кола беше ксара 1.8и и инжекциона е за 4 цилиндров двигател.Инжектори само или и нещо друго трябва да търся.Понеже системата е чисто нова на 10 хиляди километра

Коментар

Друга рейка с инжектори и ако този изпарител се окаже слаб, ще трябва да се смени и той.И най-важното, провери дали компютъра на газта става за повеЧе от 4 цилиндъра.

Коментар

инжекцион

Как мога да го разбера без да ходя в сервиза в която са е слагали колата беше 90кс преди това уредбата е Емме гас в сервиз на тартарини съм е слагал ето това еhttp://vaasauto.com/bis10.php

Коментар

Продуктът EMMEGAS BIS-10 е базова инжекционна система за 4 цилиндрови двигатели
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Всичко си зависи от човека дето ще я слага. :D Тамоната може да се преработи да работи от 4 за 5ц, но само някой и то трябва да знаеш как.

Коментар

Избор на мареа

Продадох инжекциона и се отказах от 2.0 5цилиндъра ще си търся 1.6 16в или 1.8 16в с метални колектори за да може да сложа обикновен метан.Като гледам 2.0 ще ми дойде по скъпо за поддръжката.Сега ще оглеждам за запазени марей седан 1.6 и 1.8 16в около 98година но се чудя кой мотор или важното е да е запазена и поддържана

Коментар

1.8 16V :D
                            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

devils_2006 и аз искам да пия колкото едно време ама не мога. Пия повече. Това е като наркотик ако си карал двойка няма да издуржиш на по-малък. Но по добре 1.8 така и така ще те наг***т с големия данък.
                              FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                              FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Working...
                              X