Решил съм да взема мареа седан 2.0 20в 99-2000година и да слагам метан.карал съм 1.6 и 1.8 с обикновена гас по 35-40хиляди километра и бях много доволен.сега ми се иска да пробвам на метан дали може и как ще е с разхода някой от форума слагал ли е и как се справя колата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли обикновен метан на мареа 2.0 20в
Collapse
X
-
veselin10 написа:Ама на FiHi е метанов инжекцион на Мареата. И тя.... Мареата май още е осакатена....Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Газов инжекцион от 4 цилиндъра на 5 цилиндъра
Остана ми газовия инжекцион от колата който е още в гаранция една година и се чудя дали няма да може да се прегоди на мареата 2.0 5 цилиндъра.Старата кола беше ксара 1.8и и инжекциона е за 4 цилиндров двигател.Инжектори само или и нещо друго трябва да търся.Понеже системата е чисто нова на 10 хиляди километра
Коментар
-
инжекцион
Как мога да го разбера без да ходя в сервиза в която са е слагали колата беше 90кс преди това уредбата е Емме гас в сервиз на тартарини съм е слагал ето това еhttp://vaasauto.com/bis10.php
Коментар
-
Избор на мареа
Продадох инжекциона и се отказах от 2.0 5цилиндъра ще си търся 1.6 16в или 1.8 16в с метални колектори за да може да сложа обикновен метан.Като гледам 2.0 ще ми дойде по скъпо за поддръжката.Сега ще оглеждам за запазени марей седан 1.6 и 1.8 16в около 98година но се чудя кой мотор или важното е да е запазена и поддържана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар