Здравейте колеги!Купих си Бравото(1.6 16V с металните колектори) преди 3 месеца и му смених всякакви консумативи. На бензин не иска да работи като хората, веднъж му сипах 11 литра бензин и минах 50км с тях, после трябваше да ме дърпат :D На газ я засякох, че ми дава разход 17-18 градско, което според мен е космически много.С изпарител на Мимгаз съм.(преди 5000 км са му сменяни мембраните)Също така ми държи 2000 оборота в началото докато загрее, но понякога и когато е загряла ги държи... На бензин се отказах да я карам, но ако дадете идея от къде може да е такъв разхода, няма да ви се разсърдя :D От както взех колата смених: ремъци, ролки, масло, алтернатор, рейка, вакуумите ги поскъсиха малко, че се бяха напукали в краищата, стъпковото моторче го изчистиха уж, маркуча за въздуха на газовата е сменен, също така съм махнал средното гърне и крайното оригиналното и в момента съм с SuperSprint(слагат ги на Пежо 106)Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на бензин/газ - Браво 1.6
Collapse
X
-
Имам един който уж работи, ако ги искаш го давам за една бира Смених го преди една седмица, просто за да проверя нещо и установих че и стария и новия си работятКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Висок разход на бензин/газ - Браво 1.6
burning_ice написа:Също така ми държи 2000 оборота в началото докато загрее, но понякога и когато е загряла ги държи... На бензин се отказах да я карам, но ако дадете идея от къде може да е такъв разхода, няма да ви се разсърдя :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ми то 20лв мембрани и 20-30лв трудPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар