Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли колеги с АГУ на Пунто МК2 1.2 8в?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли колеги с АГУ на Пунто МК2 1.2 8в?

Има ли колеги с АГУ на Пунто МК2 1.2 8в?Какъв разход ви дава и имате ли някакви проблеми

С този мотор и АГУ с 20 лева минавам 200 километра като ми остава да врътна още около 50-60 км градско(София).

Коментар

alexk написа:
      С този мотор и АГУ с 20 лева минавам 200 километра като ми остава да врътна още около 50-60 км градско(София).
      20 лв, по 1.42 литър газ - 14.08 литра.250 км с 14.08 литра - 5.62 литра на 100 км разход. :D :D Егати дизеляка!
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

От 6 нагоре според зависи колко ти е тежък крака

Коментар

alexk написа:
          Браво да речем разход 5/100 са 10 литра и ти остават още 4 литра за градското от 50 км.Невъзможно дори и с газов инжекцион на малолитражка.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аз минавам с 20 литра 300 км (стара загора - габрово - плевен - козлодуй)а имате ли някакви проблеми ?

Коментар

колеги даите малко акъл , изгоря ми една писта на копчето газ бензин след смяна на изпарител като я отремонтирах след 200 метра пак даде фира?Някои има ли идея защо се поличава така?

Коментар

никои ли няма идея защо се получава така?

Коментар

@Tornado ти ли ми караш автомобила, че да ми казваш кое е невъзможно и кое възможно? Остави да го преценя аз и джоба ми това.

Коментар

Моята я карам предимно градско, на не много големи разстояние, и 9л. газ не ги харесва е бати ламята, но не мисля че имам проблем с газовата или настроиката щото тя и на бензин си гореше 8 и повече в града. Не мисля че имам и проблем с шофера щото аз и хондата я карам по същия маршрути и е 500 кила по тежка и е 5 пъти повече кола щото е сув и гори 11,5 газ. Та въобще не може да се каже че като е малка кола и е икономична.
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

кола

Я първо кажи МК1 или МК2 Иначе на дълъг път е 10 лв на сто километра.
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                      X