Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване в ниските обороти при ускорение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тея кабели за пълен шит. И аз бях с такива 3-4 години и преди месец нещо колата взе да се мъчи не мога на 2-ра да кача баир. Викам си я да видя кабелите... и тоя на 4-ти цилиндър беше скъсан при лулата. Докато вадя тоя на втория лулата му се откачи... и си върнах оригиналните кабели... ебаси ментетата.
    reter написа:
    Ами освен да пробвам с друга бобина. Кабелите ми са на около 2 години, марката им е Tesla. Свещите са NJK иридиум, така, че се съмнявам да е от тях. За оборотите, ще те излъжа, но интересното е, че го прави от скоро. Преди нямаше проблеми.Бобините на двата 1.6 еднакви ли са?
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Тея кабели за пълен шит. И аз бях с такива 3-4 години и преди месец нещо колата взе да се мъчи не мога на 2-ра да кача баир. Викам си я да видя кабелите... и тоя на 4-ти цилиндър беше скъсан при лулата. Докато вадя тоя на втория лулата му се откачи... и си върнах оригиналните кабели... ебаси ментетата.
      reter написа:
      Ами освен да пробвам с друга бобина. Кабелите ми са на около 2 години, марката им е Tesla. Свещите са NJK иридиум, така, че се съмнявам да е от тях. За оборотите, ще те излъжа, но интересното е, че го прави от скоро. Преди нямаше проблеми.Бобините на двата 1.6 еднакви ли са?
      Благодаря за съвете. Ще ги погледна.Кафевият кабел, къде се свързва по принцип, за да чете оборотите. Къде да го търся тоест?
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

на кабелите за свещите се правят няколко намотки
        Брава 1.6

Коментар

reter написа:
          Кафевият кабел, къде се свързва по принцип, за да чете оборотите. Къде да го търся тоест?
          Бобината обикновено.Ама и да е вързан все тая, слагай отметката за виртуални обороти, ама ще чакаш кабела
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            reter написа:
            Кафевият кабел, къде се свързва по принцип, за да чете оборотите. Къде да го търся тоест?
            Бобината обикновено.Ама и да е вързан все тая, слагай отметката за виртуални обороти, ама ще чакаш кабела
            и чакам.. ли чакам... Едно приятелче ми го поръча, но нито кабела нито още сумати негови неща са дошли, а мина вече повече от месец. Иначе парите са си ги дръпнали

Коментар

Поискай си номера на пратката и я проследи къде е в сайта на куриера. Повечето продавачи ти го дават и без да го искаш. Вземи ги питай, вместо само да чакаш. Стават грешки.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Днес момчето ми се обади, че пратката ми е дошла. Ще видим довечера, дали ще проработи.

Коментар

Нали знаеш , режеш АТХ конектор от захранване и :
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Нали знаеш , режеш АТХ конектор от захранване и :
                    Много позната ръка.на кой ли е?
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Спамер, снимката е свалена от руското интернет пространство !п.с. жичкаджиите нямат масло под ноктите
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Схемата работи! Имах време само да я изпробвам. Имам следните въпроси обаче:1. Кафевият кабел е включен в бобината. Трябва ли да го махам, или мога просто да си сложа отметката за виртуални обороти?2. Когато съм на газ, при подаване на газ от педала, доло един зелен пръвоъгълник светва червено и пише short impuls/signal(не съм сигорен какво точно беше ). Днес ще видя какво точно беше ако никой не се сети какво е.

Коментар

1. само сложи опцията2. в настройките на бензина сложи довпръскване до 1.2мсКалибрираш без никакви консуматори, в момента между 2 пускания на перката на радиатора.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            1. само сложи опцията2. в настройките на бензина сложи довпръскване до 1.2мсКалибрираш без никакви консуматори, в момента между 2 пускания на перката на радиатора.
                            Мерси много. Преди това ще си пусна и рестарт на адаптацията на бензиновото еку.

Коментар

Поиграх си доста с колата. Прекъсването изчезна, но отметката за довпръскването не ми е активка, както и да местя настройките. Отметката за оборотите също, макар там явно е така заради кабела.

Коментар

На последователно впръскване ли си ?
                                Прикачени файлове
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X