Здравейте колеги, днес се сдобих с обикновенна газова Ловато. Изпарителя е вакуумен, имам копче за превключване и газов клапан. Какво друго ми трябва освен плочка и тръби за газта? И ако може съответно да ми помогнете и да си я монтирам. По принцип всичко по колата си правя сам и мисля да се пробвам и с тази задача. А също така дали ще ми трябва емулатор и ако не сложа какви могат да бъдат последствията? Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на обикновенна газова на Брава 1.6
Collapse
X
-
Плочка не ти трябва. нНбивай 2 щуцера на въздуховодите и си ти. Трябват ти "кихалки" и емулатори на дюзи и ламбда сонда. Емулатор ако не сложиш ще ти трупа грешки компютъра. Симулатор на ламбда сондата ти трябва, за да не прецакаш работата на бензин. Двете общо са 50лв нови. Не си заслужава да си скапваш колата на бензин заради 50лв."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
Ако знаеш какво е щуцер - взимаш 2 по-големи такива и ги навиваш във въздуховода. За целта го пробиваш, ама внимавай, пробивай грамотно, да не го нараниш излишно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Всичко съм сменил заедно с колектора. Дросела от пластмасовия не пасна и затова качих този от металния. А сега с тези щуцери много се чудя. Не, че искам да спестя пари за плочката ами просто искам да съм сигурен, че ще стане газовата. А никой не каза как да я монтирам. Клапана, изпарителя и копчето. А и от къде мога да намеря симулатор за дюзите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар