Искам да събера мнения за АГУ за този двигател. Колко е разхода в града и дали инжекционна работи нормално или се шашка от газовата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко човека имат АГУ с модел на двигателя 835C1000?
Collapse
X
-
Пак ли си с Фиат? Май по едно време нещо беше зарязал марката? Аз на Темпаро съм с такъв двигател и да ти кажа съм доста доволен. Яко обикаляне по цял ден. Верно харчи в града около 12 ама е друго. Верно намалиха цената на бензина ама пак е различно. Извън градско ми дава 8-9 зависи как карам и голко съм натоварен. Нямам проблеми за сега. Само от време на време ми свети лампата за инжекторите това е
-
KPEMATOP написа:ясно, от 4 и половина години само фиатки имам. 3 фиата съм сменил. и на мене ми свети инжектора от нещо като загрее колата, ама незнам от какво...ламбда емулатор имаш ли към газовото?
Коментар
-
KPEMATOP написа:знам те пич, помня те...и на мене ми свети инжектора на бензин като поседя в задръстванетрябва да ходя на диагностика някъде...geshabeli: кой ще се прецака пръв с газовата от нас???))чудя се ВОЛТРАН дали става като изпарителСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
KPEMATOP написа:...чудя се ВОЛТРАН дали става като испарител...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
835С1000 иска имулатор! колегата на ланчата е с такъв, първо бяхме сложили газта без имулатор но за около седмица натрупа бая грешки чак неможеша да пали на бензин и тогва се принудихме да сложим имулатор. Системата му е Бош!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар