Еми именно, при турбо двигател и аз това писах, че ефекта е пренебрежим. За подаването на газта нищо не мога да кажа, там Янис е споделил какво се случва, и явно така трябва да бъде при двигатели с турбина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде мога да намеря преходници за инжектори ?
Collapse
X
-
Synthy написа:нарушава се въздушният поток по този начин. Такова препятствие на пътя на въздуха създава доста неприятни завихряния, от там спада общата скорост на потока на флуида. Не е правилно според мен да се нарушава това нещо, което е доста критично за пълненето на атмосферен двигател, не за друго, ами му пада мощноста.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Заминава си ако не се направи както трябва, да. Затова не е нужно да се скопява още като се оставят препятствия на пътя на въздушният поток, нали? Аз лично не съм сигурен за мултиплата, че има тръбички в колектора. Много силно ме съмнява."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Заминава си ако не се направи както трябва, да. Затова не е нужно да се скопява още като се оставят препятствия на пътя на въздушният поток, нали? Аз лично не съм сигурен за мултиплата, че има тръбички в колектора. Много силно ме съмнява.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар