Ей такива , но за Марели инжектори ?Приемам оферти за 4 броя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде мога да намеря преходници за инжектори ?
Collapse
X
-
http://prodavalnik.com/gazov-inzhekt...dyuza-i3654708 тук намерих някакви, можеш да сравниш мерките дали ще паснатБрава 1.6
-
Тъй, няма такова животно за нас простите италианци Работата опира до стругарство, нещо крайно непонятно за мен.Съответно въпроси Диаметъра е на инжектора е 15.3мм.Значи ако правилно съм разбрал взимам дебелостенна тръба с вътрешен диаметър 15 и стругар я прави 15.3мм и навива щуцер.И трябва да е от материал, който не ръждясва.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
каква е идеята на това. там да вържеш газовите инжектори ли.диаметъра трябва да е по-малък от 15,3. нали от едната страна ще имаш 15,3 вътрешен ама от другата трябва да е 15,3 външен. освен това трябва да видиш къде ще отиде рейката като се вдигне, а нали има и захващане някакво. а тия инжектори що си мисля че са с еднакви диаметри.
Коментар
-
emzo написа:Тъй, няма такова животно за нас простите италианци Работата опира до стругарство, нещо крайно непонятно за мен.Съответно въпроси Диаметъра е на инжектора е 15.3мм.Значи ако правилно съм разбрал взимам дебелостенна тръба с вътрешен диаметър 15 и стругар я прави 15.3мм и навива щуцер.И трябва да е от материал, който не ръждясва.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:....Ето ти моите преходници на снимка елементарни и най хубавото е ,че пръскат директно до стеблото на клапана.
Коментар
-
Това е, че не знам, май трябва да си поръчам 1 брой от ибей.ivan_pop написа:С дупчене на колектора става най-добре.Не се занимавай с тези преходи.След като е пробит колектора,ако се сваля газовата се затапват отворите и няма грижи.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Tornado написа:emzo написа:Тъй, няма такова животно за нас простите италианци Работата опира до стругарство, нещо крайно непонятно за мен.Съответно въпроси Диаметъра е на инжектора е 15.3мм.Значи ако правилно съм разбрал взимам дебелостенна тръба с вътрешен диаметър 15 и стругар я прави 15.3мм и навива щуцер.И трябва да е от материал, който не ръждясва."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар