Здравейте колеги, нов съм във форума наскоро си купих Фиат Купе, прди това карах Фиат Браво.Можете ли да ми кажете каде да си сложа добро газово.От Пловдив съм, искам сервиза да е оторизиран и да работят качествено.Също така искам вървежа да е почти същия на газ като на бензин, благодаря ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба за Фиат Купе, от къде? Пловдив.
Collapse
X
-
popara801 написа:http://www.fobos-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=384%3 A2009-10-01-04-59-59&catid=90%3A2009-10-06-19-26-56&Itemid=192&lang=bg
Коментар
-
Абе добри са, докато не се наложи да купуваш нови дюзи (примерно).Ще ти го монтират и ще почнеш да "ревеш", че сменя на 40гр на газ (примерно), а минимума е 30гр. като настройка (примерно).Ще ти изтече гаранцията и ще ти скапе МАП сензора (примерно) и няма да ти хареса цената на нов.Драсни едно л.с. на QnisZ близо е до теб и ще ти свърши работа -----edit - честно казано, съжалявам, че се хабих да го пиша това ....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ами Ланди са добра марка да не кажа за мене най-добрата,но и цената им е доста по-височка.С кой ДВГ ти е купенцето?Аз пък съм чувал добри отзиви за фобос-а с БГ софта.Имат си и гаранция и донастройки.Всичко зависи от монтаж и настройка.Не от марката.Може да е най-доброто и като не е монтирано качествено пак ще създава ядове.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Ами Ланди са добра марка да не кажа за мене най-добрата,но и цената им е доста по-височка.С кой ДВГ ти е купенцето?Аз пък съм чувал добри отзиви за фобос-а с БГ софта.Имат си и гаранция и донастройки.Всичко зависи от монтаж и настройка.Не от марката.Може да е най-доброто и като не е монтирано качествено пак ще създава ядове.
Коментар
-
FiatTurboo написа:popara801 написа:http://www.fobos-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=384%3 A2009-10-01-04-59-59&catid=90%3A2009-10-06-19-26-56&Itemid=192&lang=bgКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
FiatTurboo написа:popara801 написа:Ами Ланди са добра марка да не кажа за мене най-добрата,но и цената им е доста по-височка.С кой ДВГ ти е купенцето?Аз пък съм чувал добри отзиви за фобос-а с БГ софта.Имат си и гаранция и донастройки.Всичко зависи от монтаж и настройка.Не от марката.Може да е най-доброто и като не е монтирано качествено пак ще създава ядове.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар