Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба за Фиат Купе, от къде? Пловдив.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова уредба за Фиат Купе, от къде? Пловдив.

Здравейте колеги, нов съм във форума наскоро си купих Фиат Купе, прди това карах Фиат Браво.Можете ли да ми кажете каде да си сложа добро газово.От Пловдив съм, искам сервиза да е оторизиран и да работят качествено.Също така искам вървежа да е почти същия на газ като на бензин, благодаря ви

http://www.fobos-bg.com/index.php?op...id=192&lang=bg
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      http://www.fobos-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=384%3 A2009-10-01-04-59-59&catid=90%3A2009-10-06-19-26-56&Itemid=192&lang=bg
      Благодаря за бързият отговор но Фобос няма да сложа никога, само лоши коментари чета за тях и съм чувал от приятели.Насочил съм се към Ланди рензо казват че са най добрите, нещо по подробно да ми кажете за тях?

Коментар

Абе добри са, докато не се наложи да купуваш нови дюзи (примерно).Ще ти го монтират и ще почнеш да "ревеш", че сменя на 40гр на газ (примерно), а минимума е 30гр. като настройка (примерно).Ще ти изтече гаранцията и ще ти скапе МАП сензора (примерно) и няма да ти хареса цената на нов.Драсни едно л.с. на QnisZ близо е до теб и ще ти свърши работа -----edit - честно казано, съжалявам, че се хабих да го пиша това ....
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами Ланди са добра марка да не кажа за мене най-добрата,но и цената им е доста по-височка.С кой ДВГ ти е купенцето?Аз пък съм чувал добри отзиви за фобос-а с БГ софта.Имат си и гаранция и донастройки.Всичко зависи от монтаж и настройка.Не от марката.Може да е най-доброто и като не е монтирано качествено пак ще създава ядове.
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            Ами Ланди са добра марка да не кажа за мене най-добрата,но и цената им е доста по-височка.С кой ДВГ ти е купенцето?Аз пък съм чувал добри отзиви за фобос-а с БГ софта.Имат си и гаранция и донастройки.Всичко зависи от монтаж и настройка.Не от марката.Може да е най-доброто и като не е монтирано качествено пак ще създава ядове.
            Предпочитам да дам 200 лева горница но да нямам ядове и да е както трябва, иначе фиатчето е 1.8 много върви човек А в пловдив разбрах че имат оторизиран сервиз на тия момчета от Ланди Рензо така че качествено трябва да е

Коментар

FiatTurboo написа:
              popara801 написа:
              http://www.fobos-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=384%3 A2009-10-01-04-59-59&catid=90%3A2009-10-06-19-26-56&Itemid=192&lang=bg
              Благодаря за бързият отговор но Фобос няма да сложа никога, само лоши коментари чета за тях и съм чувал от приятели.Насочил съм се към Ланди рензо казват че са най добрите, нещо по подробно да ми кажете за тях?
              Аз пък да ти кажа карам с Фобос 5-та година вече и единственото нещо което съм правил е да сменя веднъж филтрите. Така е Папаров е прав всичко си зависи от майстора, ако ще и Ги разработка на НАСА да сложиш ако тоя дето я монтира и настройва е лайк все тая. Повярвай ми ФОБОС е доста по добра от другите ГИ дето се монитарт в БГ
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

FiatTurboo написа:
                popara801 написа:
                Предпочитам да дам 200 лева горница но да нямам ядове и да е както трябва, иначе фиатчето е 1.8 много върви човек А в пловдив разбрах че имат оторизиран сервиз на тия момчета от Ланди Рензо така че качествено трябва да е
                Еми стреляй тогава с Ландито.Щом имат монтаж и представителство в Плд ОК.И аз съм със същия мотор и внимавай.Казвай навсякъде,че ЕКУ-то е Хитачи и е малко капризно иначе работи добре.Те ще видат нали,ама на прима виста да са наясно.Да не ти обявят една цена после да се окаже друга. Успех!
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодаря ви на всички за отговорите тия дни ще пиша пак да ви кажа как е станала

Коментар

FiatTurboo написа:
                    Благодаря ви на всички за отговорите тия дни ще пиша пак да ви кажа как е станала
                    Да да пиши обезателно и като цена и като разход дали е ОК.И дано останеш доволен.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

FiatTurboo написа:
                      Айде успех
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://gaz-expert.com/?id=1Един от най-добрите в пловдив

Коментар

От вчера съм горд собственик на газово на Ланди рензо, много съм доволен от момчетата а колата върви както не бензин.

Коментар

Working...
                          X