здравеите.днес си ми сложиха газово ловато на моита количка пунто 1.1 6 скорости.газаджията си остави рацете според мен.проблема е следния,като карам на газ след 5,6 натискане на спирачката педала става твард все едно при угасен двигател,като обърна на бензин се управя веднага ,като варна на газ проблема отново во се появява.със вакуумен изпарител съм ако има значение,а количката е моно.и другото е че на бензин сега неще да даржи постояни овороти.някои ако може да даде акъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със газовото и спирачките
Collapse
X
-
Трябва да се разгледа какво е сътворил какво е направил този корифей който е монтирал уредбата ти.Щом си с вакуумен изпарител явно нещо е рязал и нагаждал.Дай някоя снимка да разгледаме некадърния монтаж.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
:ами какво дави кажа,поради липса на финанси го взех втора рака. газовото е ловато с вакомен изпарител.И вече адски сажалявам за постапката си .преди даго взема четох коментари че небило проблем вакумен изпарител дасе сложи на моно инжекция.По големият проблем е че навсякаде ми казват ,, които тиго е сложил дасиго оправи,,а такав вариянт няма ,защото аз му обяснявам каквиса проблемите а оня мисе звери че било невазможно и накрая се скарахме зверски .Сега сам в задънена улица и се чудя при кого дая закарам дая оправи като всички били се занимавали само с ГИ а маисторите на обикновени газови като видят за какво става вапрос и ме отсвирват.
Коментар
-
Майсторът не е много в час, ама ти си си виновен сам. Втора употреба... Баси семкаджиите!Не е проблем толкоз вакуумния изпарител, а това, че по всяка вероятност е калпав. Причините за дефекта може да са няколко, най-добре намери грамотен човек да я погледне.Лети джанти имаш ли?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар