Здравейте!Имам Фиат Пунто 1.1 95 година.Монтирах му газова уредба Ландиренцо в Варна и започнаха големите проблеми.Колата започна постоянно да гасне на празен ход.След това отидох при други газаджии и те ми преправиха газовото.Обърнаха въпросният маркуч за въздуха навътре,смениха въздушният филтър,сложиха ми емулатор за Ламда сонда и прочие...Колата обаче има и друг проблем.Когато се включи перката на радиатораоборотите на празен ход падат, а когато се включат и фаровете падат още повече и започва да тресе!След като подам малко газ съвсем малко севдигат!Ходих къде ли не да я гледат казват от Елкона че на бензин работи идеално но на газ не могат да я оправят.Аз лично си мисля че е или от моторчето за празен ход на инжекцията или е от реле-регулатора на динамото.Моля да ми дадете някакъв съвет!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПИСНА МИ ОТ ГАЗОВОТО ВЕЧЕ
Collapse
X
-
Пич пунтото което имах преди беше същото като твоето и без никаквъв проблем беше газифицирано. Нямаше емулатори, нямаше дявол. Вървеше перфектно без никакви ядове!Газовата беше BRC, даваше около 6-6.5 на дълъг път и 7.5 в София.Просто за лош късмет си попаднал на кофти майстри, не е нужно да въртиш никакви тръби!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар