Добър вечер, онзи ден на магистралата реших да настъпя колицата да видя до колко ще стигне на газ и останах очарован хванах 200 км/ч и стоеше на 6,5хил об. С обикновено газово BRC съм. Мисля, че до 210 можеше да стигне, но ме беше страх....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Максимална скорост на ГАЗ?
Collapse
X
-
matev18 написа:колега аз съм с 1.8 Гт с газов инжекцион и последния път за морето направих 210км с 4 човекаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:matev18 написа:колега аз съм с 1.8 Гт с газов инжекцион и последния път за морето направих 210км с 4 човекаFiat palio 1.7td
Коментар
-
Книжката съм я взел отпреди повече от седмица . Не мога да разбера защо се заяждате, едно, че не се "правя на шофьор", две, че настъпах колата на път "забравен от бога", където освен да убия себе си никой друг не би пострадал, плюс това знам кога да спраFiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
Re: Максимална скорост на ГАЗ?
vladrak написа:Добър вечер, онзи ден на магистралата реших да настъпя колицата да видя до колко ще стигне на газ и останах очарован хванах 200 км/ч и стоеше на 6,5хил об. С обикновено газово BRC съм. Мисля, че до 210 можеше да стигне, но ме беше страх....vladrak написа:Книжката съм я взел отпреди повече от седмица . Не мога да разбера защо се заяждате, едно, че не се "правя на шофьор", две, че настъпах колата на път "забравен от бога", където освен да убия себе си никой друг не би пострадал, плюс това знам кога да спра ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
220km/h по километраж. Това два пъти ми се е случвало, като от вторият път, преди повече от 2 години, вече не вдигам повече от 140km/h. Иначе първият път беше забавно, движех се с един СААБ Аеро 2,3т. Човечеца имаше ей такива очи, като почнах да карам до него с баба Дедра. Е целият кеф свърши доста бързо, защото на газ с тази скорост и бутилка 20л. не се стига далеч .
Коментар
-
Re: Максимална скорост на ГАЗ?
vladrak написа:Добър вечер, онзи ден на магистралата реших да настъпя колицата да видя до колко ще стигне на газ и останах очарован хванах 200 км/ч и стоеше на 6,5хил об. С обикновено газово BRC съм. Мисля, че до 210 можеше да стигне, но ме беше страх....vladrak написа:Книжката съм я взел отпреди повече от седмица . Не мога да разбера защо се заяждате, едно, че не се "правя на шофьор", две, че настъпах колата на път "забравен от бога", където освен да убия себе си никой друг не би пострадал, плюс това знам кога да спра ....Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Добре ве що мачите колите , като са пълни с хора? Ми пробвай я като си сам тогава най-вървят И немога разбера ко толкува се очудвате от 200 км в час ... куците вектри още от онва време ги правеха 220 без проблем на газ с плочка ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
anttonn написа:Шумен-Дибич ))) Луд за връзване !!!!Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар